''Je doet alles wat er nu juist niet van je verwacht wordt'' ~ Utopia Gekte

8/10/2015

''Je doet alles wat er nu juist niet van je verwacht wordt''

Advies van Stefanie en Rob

Stefanie en Rob hebben we de laatste tijd weer regelmatig samen gezien. En na zaterdag gingen er zelfs geruchten dat Stefanie en Rob het één en ander gedaan hadden onder de dekens. Nicole lijkt het daar niet echt mee eens te zijn. En daarom spreekt ze Stefanie er op aan. Stefanie snapt er alleen niet zoveel van. Nicole en Ivan slapen toch ook regelmatig samen. Wat is dan het verschil. Het verschil is dat Nicole en Ivan een relatie hebben. En volgens Nicole valt er ook gewoon niet met Stefanie te praten. Ze moet het zelf maar weten. Maar ondanks dat Nicole van mening is dat Stefanie het zelf maar moet weten, gaat ze toch nog een hele poos door met het gesprek. Volgens Nicole gaat Stefanie vertroebeld raken, en raakt ze zo haar doelen uit het oog. Want Stefanie's verhouding met Rob loopt toch niet op een relatie uit, volgens Nicole.

Volgens Nicole is Stefanie ook gewoon niet slim bezig. ''Je doet alles wat er nu juist niet van je verwacht wordt''. Maar volgens Nicole zijn de consequenties ook gewoon voor Stefanie zelf. Stefanie zegt dat boze post haar niet interesseert, maar Nicole wijst er op dat het wel de mensen zijn bij wie ze straks weer terug wil komen. Ook is Nicole van mening dat Stefanie meer tijd moet besteden aan het tatoeëren. Zo moet ze bijvoorbeeld minstens 4 uur per dag? in de tattoo shop gaan zitten en aan het werk gaan.

En terwijl Nicole en Stefanie druk in gesprek zijn over Rob, komt Ivan binnen wandelen. De dames laten weten in gesprek te zijn. Maar Ivan lijkt zich daar niks van aan te trekken en gaat er gewoon op een klein afstandje bij zitten. Na een lange stilte gaan de dames dus maar voorzichtig verder met het gesprek. Maar toch zit het Stefanie niet lekker. Ze vindt Ivan een storende factor en geeft hem twee opties. ''Of meng je in het gesprek, of ga''. Ivan zegt zich niet te gaan mengen in het gesprek. Maar het duurt niet lang voor Ivan zich er toch mee gaat bemoeien en samen met Nicole Stefanie de les gaat lezen over Rob en het tatoeëren.

Nicole vindt het gewoon dom van Stefanie. Als Ivan vraagt of Stefanie snapt waarom Nicole dit allemaal zegt, geeft Nicole aan dat Stefanie het niet snapt. ''Omdat je werk eronder lijdt'', maakt Ivan haar duidelijk. Stefanie geeft aan nog lang niet klaar te zijn hier, en volgens Nicole is ze nog niet eens begonnen. Stefanie moet zich focussen, maar dat kan ze blijkbaar niet. Het heeft niks te maken met Rob, ze heeft gewoon een concentratie probleem. Volgens Nicole kan Stefanie met alle invloeden van buitenaf zowel negatief als positief niet omgaan. En Stefanie vraagt zich terecht af waarom Nicole en Ivan haar uit gaan leggen hoe ze in elkaar steekt. ''Je bent hier toch binnen gekomen om er wat van te maken. Nou maak er dan wat van'', laat Nicole even later weten. 

Nicole is ook van mening dat Rob alleen maar aan het lachen is. ''Omdat het een vent is'', laat Nicole weten als Stefanie vraagt waarom. En Nicole zegt niet dat Stefanie niet goed genoeg is. Maar ze ziet het gewoon niet gebeuren. Stefanie bijt van zich af. Alsof niemand in Utopia een one-night stand kan hebben. Waarom zou dat niet kunnen. Waarom zouden er in Utopia wel consequenties aan vast zitten. ''Omdat je een mens bent met gevoel'', legt Ivan uit. In de buitenwereld hoef je elkaar na afloop niet meer te zien, maar in Utopia wel. Nicole zegt niet te geloven in one-night stands. En Nicole wil niet dat Stefanie er spijt van krijgt. Stefanie zegt uiteindelijk dat mensen haar hier alleen maar in de war brengen. De één zegt dit en de ander zegt dat. Als Nicole vraagt wat Stefanie zelf dan wil, is haar antwoord dat ze gewoon een leuke tijd hier wil hebben. 


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.