Ivan zit niet in Utopia voor de 'f*cking' camera's. ~ Utopia Gekte

8/13/2015

Ivan zit niet in Utopia voor de 'f*cking' camera's.

Gabriƫlle: ''Laat me met rust''.

De 'f*cking' camera's zijn voor Ivan blijkbaar niet de reden om in Utopia te zitten. Er is veel meer dan dat. Utopia heeft een groter doel dan alleen maar sensationele televisie maken. Utopia moet een ideale samenleving worden, maar is dat nog altijd niet. Ook Ivan lijkt daar behoorlijk mee in zijn maag te zitten en lucht zijn hart.

Ivan: ''We zitten hier al een tijdje en de concentratieboog wordt steeds korter, dus ik wil het er nu niet over hebben, maar iedereen moet er over nadenken. Ik ben de hele kluts kwijt. Ik weet bij God niet wat we aan het doen zijn. Iedereen is zijn eigen ding aan het doen. Kunnen we niet met zijn allen kijken en nadenken? Wat zijn we aan het doen? Wat doe je als individu? Waarom zijn we hier? Waarom ben jij hier? Denk daar over na en neem dat in je op. Dan kunnen we dat de volgende keer bespreken. Waar gaan we heen? Waar willen we naar toe? Zijn we hier alleen maar voor het hier zijn? Ik zit hier niet voor de f*cking camera's.''

Waar Ivan druk bezig is met dit soort zaken zijn anderen daar totaal niet mee bezig. Gabriƫlle stoort zich er zelfs aan en wil gewoon met rust worden gelaten. ''Ja, we zijn druk'', voegt Naomi er nog aan toe. Laatstgenoemde maakt zich vooral druk over welke visumhouder moet blijven. Rolf vind ze een Bjorn 2.0 en Roelie zou wel goed bij de groep passen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.