Ivan moet blij zijn met wat hij krijgt ~ Utopia Gekte

8/29/2015

Ivan moet blij zijn met wat hij krijgt

De laatste voorbereidingen voor de markt

We schreven net even vlug over de vriendinnen van Gabriëlle die onverwachts aan de poort kwamen. Belangrijk nieuws wat we even tussendoor geschreven hebben. Toch is er voordat de vriendinnen naar de loods kwamen nog veel meer in Utopia gebeurd. We gaan dus nog even verder met inhalen wat we eerder deze dag allemaal gemist hebben. Terug naar het begin van de middag. Om half één zien we Bjorn vrolijk zingend achter de laptop zitten. Anders bewoners zoals Gabriëlle, Nicole, Naomi, Stefanie, Ivan en Benjamin zien we in het woongedeelte van de loods zitten. Daar zijn ze met zijn allen een reclame bord voor de eerstvolgende markt aan het schilderen. Net werd Rolf's kapsel nog onder handen genomen door Gina. Maar om kwart voor één is Bas de volgende die in de kapsalon plaats mag nemen voor een knipbeurt. Normaal liet hij zijn haar door Gaby doen, maar nu Gaby weg is zit er niks anders op dan dit door Gina te laten doen.

Ivan heeft ondertussen van alles aan te merken op het reclamebord. De dames doen het blijkbaar niet zoals hij het wil. Het woord ''markt'' moest groot zijn, maar de rest van het bord valt nu meer op. Naomi is het niet eens met Ivan zijn commentaar en laat weten dat hij blij moet zijn met wat hij krijgt. Ivan besluit zijn mond te houden en er niet over in discussie te gaan. Cees is ondertussen weer druk bezig met het huishouden. We zien hem bij de tafel in de horeca keuken de was opvouwen. Naast het markt reclame bord moet er ook nog een reclame bord voor de rondleidingen gemaakt worden. Stefanie en Gabriëlle nemen deze taak op zich. Mark is ondertussen ook al vast met de laatste voorbereidingen voor de markt van morgen bezig. In de horeca keuken zien we hem aardappels tot friet snijden. Zodra Gina klaar is met het knippen van Bas zijn kapsel voegt ze zich bij Mark, zodat ze sneller klaar zijn, en er morgen genoeg friet aanwezig is op de markt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.