Ivan krijgt een vliegtuigje met boodschap. ~ Utopia Gekte

8/11/2015

Ivan krijgt een vliegtuigje met boodschap.

Bas moet branden van jaloezie

Deze middag rond vier uur kwam er zoals eerder al vermeld, een vliegtuigje overvliegen met een boodschap voor Ivan. ''Ivan we houden van je *hartje* fans'', is er te lezen. Ivan is uiteindelijk één van de laatsten die het vliegtuigje te zien krijgt, aangezien hij op het moment dat het vliegtuigje ontdekt wordt, nog rustig op het toilet zit. Nicole besluit Ivan te gaan roepen. Maar vertelt alleen dat er een verrassing voor hem is. Ivan rond alles dus rustig af, en gaat ook nog op rustig tempo zijn handen wassen. Als hij dan eindelijk het vliegtuigje ziet, moet hij blijkbaar aan zijn publieksstem denken. ''Take that you livestreamers'', laat hij weten, en ''Niet slecht hé voor een leugenaar''. Bas grapt dat je hier maar één persoon voor nodig hebt, en voor een publieksstem veel meer.

Ivan staat met een lach op zijn gezicht en laat weten het lief te vinden. ''Waarom stemmen ze dan niet op je?'', vraagt Mark, die er blijkbaar van uit gaat dat de kijkers moeten smsen voor hun favoriet. Niet wetende dat mensen juist moeten nomineren op wie ze het liefst zien vertrekken. ''Ik heb ook een publieksstem, ik wil ook een vliegtuig'', zegt Gina. Ivan vraagt waarom ze niet gewoon blij voor hem zijn. Al die jaloerse opmerkingen. Tussendoor laat hij aan Rob weten het niet leuk te vinden (Hij doelt waarschijnlijk op de publieksstem). ''Is gewoon niet leuk man, je doet dingen met de beste bedoelingen en dan krijg je dat soort shit over je heen''.

Er volgt een lange streamlock. Zodra we weer beeld hebben horen we Ivan tegen Bas zeggen dat hij moet kijken en branden. Bas vraagt waarom hij hierdoor zou moeten branden. ''Van jaloezie'', reageert Ivan. ''Je bent gek'', reageert Bas lachend. Weer volgt er een streamlock. Heel even krijgen we weer beeld waardoor we kunnen zien dat Ivan en Benjamin inmiddels bij het rokersbankje zitten, maar dan volgt er weer een streamlock. Het is onduidelijk waarom er opeens zoveel streamlocks plaatsvinden. Ivan laat uiteindelijk weten het raar te vinden hoe mensen om dezelfde persoon, sommigen van je kunnen houden, en anderen je kunnen haten. Een mede bewoner laat weten dat mensen hem misschien niet haten, maar gewoon medelijden hebben met Bjorn. Ivan vraagt zich vervolgens af wat hij dan gedaan moet hebben dat ze medelijden moeten hebben met Bjorn. ''Je bent dood, ik zweer het op mijn moeder'', en ''mijn wil is wet''. Dat soort dingetjes zullen het wel eens kunnen zijn volgens Benjamin en Rob.

Als Nicole er bij komt zitten vraagt Ivan of zij het vliegtuigje geregeld heeft. ''Ik ben toch niet je fan'', reageert ze. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.