Ivan en Nicole deden vannacht aan handwerk? ~ Utopia Gekte

8/10/2015

Ivan en Nicole deden vannacht aan handwerk?

Slapen, slapen en nog eens slapen.

We schreven al dat het een eenzame nacht was voor Mark omdat hij zijn liefje Gina in het bed van Nicole liet slapen. Nicole en Ivan sliepen daardoor samen in het cordwood huis en dat blijkt het een en ander aan romantiek op te wekken. Hoewel wederom niks zeker is lijken Ivan en Nicole vannacht aan handwerk te hebben gedaan. Eergisteren was het bij Rob en Stefanie ook niet zeker tot er openlijk over gesproken werd. Enfin. heel fascinerend is het niet, maar toch het melden waard! Dit alles (Zie foto's) gebeurde diep in de nacht.

Na dit nachtelijke avontuurtje is het Cees die wij als eerste in beeld zien. Het is nog geen zeven uur of hij zit al met een chagrijnig en boos kijkend hoofd buiten achter de loods. Niet veel later komt Naomi in beeld, die ook niet vrolijk kijkt, terwijl ze naar de stal wandelt om de koeien te verzorgen. Hoe ze het vanochtend gedaan heeft is te triest voor woorden dus we zwijgen daar verder maar over.

Voor de rest is het een erg rustige ochtend voor een maandag. Tot half tien zien we eigenlijk alleen Cees nog iets nuttigs doen in en om de loods. Zelfs om kwart over tien is nog lang niet iedereen uit bed of opgestart terwijl het toch echt een rustige nacht is geweest. Als Ivan, Rob en Benjamin buiten koffie drinken hebben ze het over de Kroegennacht van Naomi en hoe ze dat beter kunnen promoten. Er moeten 150 kaarten worden verkocht en daar komen ze nog lang niet in de buurt. Inmiddels is het half elf en lijkt zo goed als iedereen wel wakker te zijn. Goedemorgen Utopia en goedemorgen Nederland!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.