Isabella brengt binnenkort nieuwe single uit. ~ Utopia Gekte

8/28/2015

Isabella brengt binnenkort nieuwe single uit.

Isabella Smit weer op 1?

Tijd voor wat nieuws over een welbekende oud Utopia bewoonster: Isabella! Op Facebook zijn we weer op de hoogte gehouden van hoe het er voor staat met de aankomende CD van Isabella. Ze plaatste een uur of twee geleden dat ze de release hebben besproken en er ook een videoclip wordt gemaakt binnenkort. Vandaag had ze een fotoshoot en is ze helemaal in de make-up gezet. 5 augustus liet ze al weten dat haar nieuwe single is opgenomen en dat het alleen nog moest worden afgemixt. Caprera op 10 september, samen met Wolter Kroes, heeft ze afgezegd wegens drukte.

''Wat een heerlijke dag gister! Haren geknipt en make up gedaan door niemand minder dan Remko Harms! Fotoshoot gedaan bij Robin kamphuis voor mijn website en fan pagina die bijna af is!!!!
Cd release besproken met Bram Koning. Spannend spannend!!! De clip wordt binnenkort ook opgenomen! Heftig allemaal maar oh oh oh wat heb ik er een zin in!''
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.