''Ik ga niet in iemand zijn achtergrond staan'' ~ Utopia Gekte

8/17/2015

''Ik ga niet in iemand zijn achtergrond staan''

De Miss Nederland kalenders worden geleverd

Maandag 8 juni bracht Kim Kötter samen met de 12 finalisten van de Miss Nederland verkiezing een bezoekje aan Utopia voor een speciale kalender shoot. Naomi is die dag druk bezig geweest om de dames goed op de foto te zetten. En naderhand bleek dat dat zeker gelukt was. Kim Kötter kwam op 23 juni nog een keer langs om samen met Naomi de foto's door te nemen en te kijken wat er nog aangepast moest worden. De beste foto's werden uit gekozen zodat er nog wat laatste aanpassingen konden worden gedaan. Het heeft even geduurd, maar vandaag 17 augustus brengt Kim Kötter weer een bezoek aan Utopia. En dit keer heeft ze een grote lading kalenders mee genomen.

Als Kim om 09:38 de loods binnen komt lopen is Naomi meteen enthousiast. De kalenders zijn af, en dat betekent dat ze eindelijk het eindresultaat kan bekijken. Als ze samen door de kalender bladeren merken ze nogmaals op dat de laatste foto die ze die dag gemaakt hebben echt heel moeilijk was qua belichting. Zelfs het reclame bureau heeft nog geprobeerd de foto op te lichten, horen we Kim vertellen. Terwijl steeds meer bewoners de kalender komen bekijken zorgt Kim samen met wat Utopianen ervoor dat de auto leeg gehaald wordt. Ze heeft namelijk 1000 kalenders meegenomen. Genoeg op voorraad dus voorlopig. Op de foto's staan ook een aantal Utopianen. Gaby staat er alleen met haar rug op, maar is wel dol enthousiast. ''Mijn haar staat er goed op'', laat ze weten.

Kim laat weten dat de twaalf finalisten nu erg zenuwachtig aan het worden zijn voor de finale. Ze beginnen elkaar nu meer als concurrent te zien, maar zijn wel nog steeds lief voor elkaar. Kim laat weten dat de kalender 10 euro kost. 1 euro daarvan gaat naar de productie, en de andere negen euro gaat naar stichting hulphond. De kalenders zijn dus echt voor het goede doel. Niet alleen Naomi is enthousiast, maar ook haar mede bewoners vinden het leuk om het eindresultaat te kunnen zien. Cees laat zelfs weten alle foto's mooi te vinden. Kim vraagt welke dame de bewoners als favoriet hebben. We horen meteen allemaal verschillende namen langs komen. Rob vraagt of hij moet beoordelen qua meisje, of qua foto. Qua meisje natuurlijk. Rob zegt Marissa en Elise wel heel mooi te vinden.

Binnenkort is de finale en als de Utopianen hadden kunnen komen, hadden ze welkom geweest. Maar dat kan natuurlijk niet. Naomi bedenkt zich dat Giorgio het misschien wel leuk vindt om te komen. Kim gaat hem er dus over opbellen/mailen. Kim neemt nog snel een pittenspel mee, en verlaat dan weer het terrein. ''Doe de dames de groeten, en Leila en Elisa in het speciaal'', roept Bas nog snel. Direct nadat Kim Kötter vertrokken is komt Bas met een idee. De kalender kost 10 euro, en negen euro daarvan gaat naar stichting hulphond, en 1 euro naar de productie. Bas komt met het idee om de kalender voor 15 euro te verkopen zodat ze er zelf ook nog 5 euro per kalender aan verdienen. Naomi lijkt dat ook wel een goed idee te vinden. Maar voor ze daar verder over na denken gaat ze de loods rond om iedere mede bewoner een kalender te geven.

Nicole is op dat moment met hele andere dingen bezig. De tattoo leraren zijn namelijk weer in Utopia, en we vangen op dat Nicole Gabriëlle aan het tatoeëren is, of nog gaat tatoeëren vandaag. Ook komen we er achter dat ze nog flink wat afspraken heeft staan deze week. Zo heeft ze zaterdag vier tattoo afspraken, en zondag twee tattoo afspraken. Als ze even pauze nemen om een broodje te doen horen we Nicole ook over de kalender praten. Zelf staat ze er niet op, en daar is een reden voor. ''Ik ga niet in iemand zijn achtergrond staan. Ze staan maar bij mij op de achtergrond''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.