Het eeuwige gevecht tussen Gina en Mark. ~ Utopia Gekte

8/24/2015

Het eeuwige gevecht tussen Gina en Mark.

Geen showtje maken.

Gina en Mark hebben gisteravond opnieuw een kleine ruzie gehad, terwijl het juist weer zo goed ging tussen die twee. Het gebeurde toen Mark de vide op liep terwijl Gina, Gabriëlle en Stefanie gezellig aan het kletsen waren. Wat Mark precies fout heeft gedaan is onduidelijk maar we horen Gina het volgende zeggen: ''Sommige mensen doen alles voor een televisie momentje''.

Mark laat vervolgens weten er helemaal klaar mee te zijn. Gina zit er blijkbaar mee dat Mark heel lief en bezorgd over komt op televisie, terwijl Gina over komt als een of andere mongool. Ze zouden normaal gaan doen zodat ze ook normaal op televisie komen, maar blijkbaar lukt dat niet? Gabriëlle snapt er niks meer van en Gina geeft aan dat Mark er niks van snapt. Mark fluit demonstratief een liedje en Gabriëlle is van mening dat Gina niet zo stellig moet zeggen dat het uit is. ''Kijk maar naar Nicole''.

''Mark maakt er een drama van'', laat Gina nog even weten. Er volgt een streamlock en even later zien we op de andere stream een groep Utopianen buiten zitten. De stem komt er tussendoor en geeft minstens 10 bewoners een zendercheck, allemaal achter elkaar. Dat was een grappig momentje en is nog nooit eerder gebeurd voor zover ik weet. Ze gaan met zijn allen levensecht weerwolven.

Op de vide blijft Mark het gesprek opzoeken en Gabriëlle praat terug. Ze vraagt of hij zijn 24 uur niet heeft aangevraagd. ''Weet je, ik snap er helemaal niks van. En ik heb niks aangevraagd. Ik heb ook niks verkeerd gezegd. En misschien is het maar goed dat we afstand nemen. Je hoeft geen medelijden te hebben, al die rollercoasters de hele tijd. Er is niks aan de hand, er zijn ups en downs''.

Uiteindelijk maakt Mark weer zijn excuses aan Gina zonder te weten wat hij fout heeft gedaan. ''We zijn allebei volwassen en zo moeten we ons ook gedragen''.

Hoewel dit het einde lijkt van een ruzie begint Gina weer van voor af aan. Ze fluistert iets tegen Gabriëlle dat ze weigert te herhalen en er komt een streamlock. Ze geeft vervolgens wederom Mark de schuld van hoe zij over komt op beeld. ''Gina is een goed mens'', aldus Gina zelf. Ze heeft veel informatie gekregen. De twee tortelduifjes kibbelen nog een tijdje door. Mark zegt moe te worden van de situatie en dat ze uit moet kijken met wat ze zegt. Gina vreest dat het nu weer een groot ding gaat worden. ''Geen showtje maken, anders maak ik een showtje'', aldus Mark.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.