Heeft Rob Stefanie gebruikt? ~ Utopia Gekte

8/23/2015

Heeft Rob Stefanie gebruikt?

Stefanie vindt het prima

Eerder vandaag hebben Rob en Stefanie blijkbaar een ''goed'' gesprek gehad. Rob en Stefanie hangen al langere tijd om elkaar heen, en het is eigenlijk altijd al wel duidelijk geweest dat Stefanie wel interesse heeft in Rob, maar Rob minder interesse in Stefanie. Toch hebben de twee wilde nachten gehad, maar daar komt nu een einde aan. Rob vindt het namelijk tijd dat er duidelijkheid komt. Een knuffel zo nu en dan kan wel, maar meer niet ''Het voelt niet goed, snap je?''. Rob vindt Stefanie leuk als mattie, maar meer niet. Stefanie heeft zich af gevraagd waarom ze het telkens op zocht. Maar ze heeft vier en een half jaar met iemand samen in bed geslapen, en dan is het best vreemd om opeens alleen te liggen. Rob snapt dat het misschien even wennen is, maar er zit niets meer in dan vriendschap. Stefanie moet het daar maar mee doen.

Later op de avond zien we Stefanie stilletjes in de horeca keuken zitten, waar onder andere Gabriëlle aan het koken is. Als er een gesprekje ontstaat tussen haar en Gabriëlle, besluit Stefanie over de situatie tussen haar en Rob te vertellen. Ze vertelt dat Rob alleen nog maar vrienden wil zijn, en Stefanie lijkt het gevoel te hebben dat Rob haar heeft gebruikt. ''Hij zei het niet letterlijk, maar het kwam er wel op neer''. Gabriëlle vraagt of Stefanie er moeite mee heeft. Maar Stefanie vindt het prima zo. Stefanie was alleen maar heel de tijd bang dat de vriendschap er aan zou gaan, en nu Rob het zelf zegt kunnen ze beter stoppen. Met alles. ''Is toch prima''. Toch blijkt even later dat het niet helemaal top met Stefanie gaat. Ze zegt met zichzelf te zitten. Ze vind gewoon alles kut vandaag.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.