Hebben Benjamin en Roelie gezoend? ~ Utopia Gekte

8/15/2015

Hebben Benjamin en Roelie gezoend?

Lange stream storing

We gaan nog even terug naar vanochtend. Deze ochtend is er nog het één en ander gebeurd wat we ondanks de storing toch mee konden krijgen. Zo was Cees om half negen al weer lekker bezig met mopperen. En kwamen niet veel later steeds meer mensen hun bed uit. Zo zien we Rolf al buiten lopen om negen uur s'ochtends. En heeft de koe op dat tijdstip al weer weten te ontsnappen uit de wei. Rolf zorgt samen met nog wat andere bewoners, en de camping gasten ervoor dat de koe weer in de wei terecht komt. Ook hebben we nog goed nieuws over gisteren. Gisteren was de band avond en daarmee is er rond de 500 euro winst gemaakt.

Niet alleen Cees is deze ochtend aan het mopperen, maar anderen mopperen deze ochtend ook over hem. Zo loopt Cees tegen iedereen te mekkeren dat er zo rijk belegd wordt. Maar neemt hij volgens Gina zelf ook een plakje kaas en een plakje ham op brood. Nicole en Ivan bespreken deze ochtend nog even wat er vannacht gebeurd is. Ivan schrok vannacht van Nicole, en zou haar zelfs onbewust hebben proberen te slaan. Ook snapt Ivan niet dat er zoveel mensen op Roelie willen gaan stemmen. Zo denkt Ivan dat Naomi, Benjamin, Gaby en Gina alleen maar op Roelie willen gaan stemmen omdat ze gezelliger zou zijn. Maar Nicole denkt dat er een andere reden is. Volgens haar lopen sommige mannen hun ding achterna, en zou Benjamin zelfs al gezoend hebben met Roelie. Als Nicole aan Ivan vraagt wat Stefanie gaat doen, zegt Ivan dat zij wel slim is. Zij gaat namelijk wel op Rolf. Roelie is gezellig, maar dat hebben ze al genoeg hier.

Ook is er de hele ochtend al een stream storing gaande. Om 10:57 werkte alleen stream drie waar Rolf op de akker aan het werk was. En om 11:23 werkte alleen stream twee. Maar ook dat duurt niet lang want om 11:52 werkt even geen enkele stream meer. Wel zagen we nog net dat Stefanie inmiddels ook aan het werk was op de akker.

Zodra we iets later wel weer beeld hebben op één van de vier streams, kunnen we het één en ander mee krijgen van een gesprek tussen Mark en Gina. Mark laat weten het niet leuk gevonden te hebben dat ze hem wakker kwam maken om de vriendschap te verbreken. Maar Gina praat er gewoon overheen. Gina wil wel minder gaan schreeuwen, maar volgens Mark moet ze dat gewoon blijven doen. Dat schreeuwen hoort bij haar. En Gina is het daar wel mee eens. God heeft haar die stem gegeven en als hij had gewild dat ze minder schreeuwde had hij haar wel een andere stem gegeven, aldus Gina.

Op dit moment om 12:44 is de storing trouwens nog steeds gaande, ondanks dat de regie achter Utopia er wel mee bezig zegt te zijn. Nog steeds hebben we maar één werkende stream, die ook niet zonder problemen functioneert.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.