Een groep vriendinnen aan het hek voor Gabriëlle ~ Utopia Gekte

8/29/2015

Een groep vriendinnen aan het hek voor Gabriëlle

Gabriëlle moet stoppen met schransen en roken.

Terwijl de bewoners om 15:28 druk bezig zijn met een kickboks les komt er opeens geluid vanaf buiten. Al snel wordt duidelijk dat de vriendinnen van Gabriëlle aan de poort staan. En in sneltreinvaart rent Gabriëlle dus naar de poort, gevolgd door haar mede bewoners. ''Zijn me vriendinnen'', roept Gabriëlle vrolijk. Terwijl de vriendinnen nog op het hek proberen te klimmen zit Gabriëlle al op de nek van Ivan. ''Ik mis jullie ook zo'', laat Gabriëlle weten. Nicole die inmiddels ook naar buiten is gekomen vraagt Gabriëlle om haar man heel te houden, grappig bedoeld. De vriendinnen van Gabriëlle laten weten dat ze Gabriëlle 1 januari op komen halen. Maar Gabriëlle vindt andere dingen veel belangrijker. Zo vraagt ze out of the blue of Beyoncé zwanger is. ''Fatiha kom omhoog'', er klinkt veel gelach.

Nicole belooft ondertussen aan Fatiha dat ze Gabriëlle niet mee zal nemen naar de bioscoop. Maar de enige die echt een gesprek aan het voeren is en reacties krijgt is natuurlijk Gabriëlle. ''Ik hou van je en zie je snel. Ik ben misschien bij de bevalling'', horen we Gabriëlle zeggen. ''Nee ben je niet'', lijken ze terug te roepen. Nicole moet ondertussen terug naar de kalkoen die ze aan het maken is. '''Hij mist je'', horen we een vriendin roepen. ''Ik mis hem ook'', laat Gabriëlle weten. Op dat moment zien de vriendinnen van Gabriëlle Cees staan. ''Niet meer zo zeuren hé Cees''. Maar daarna roept ze Cees dichter naar het hek toe. ''Kom eens Cees. [...] Alles goed Cees?''. De dame laat weten dat ze Cees een lieve man vind. ''Zeg tegen mijn moeder dat ik van haar hou. [...] Hé kleine meid'', aldus Gabriëlle. Alle zinnen vliegen door elkaar en het is nogal onsamenhangend. In zo'n kort moment aan de poort wil je natuurlijk van alles zeggen. Ook Ivan krijgt aandacht. ''Hoe gaat het? We hebben niks aan hem gevraagd maar hij zit toch met Gabs der poesje in zijn nek'', lacht één van de vriendinnen.

Gabriëlle vertelt dat ze tegen Naomi gaat boksen. ''Naomi je gaat verliezen meisje'', klinkt er dan vanaf de andere kant van het hek. Maar daar is Naomi het niet mee eens. '"Echt niet''. Gabriëlle bedenkt zich opeens dat ze om spullen kan vragen. ''Annepan, krijg ik KFC kip?''. Maar daar krijgt Gabriëlle niet de reactie op die ze waarschijnlijk gehoopt had. ''Ophouden met dat geschrans en gerook van je''. De vriendinnen vinden dat Gabriëlle hard moet sporten. Gabriëlle laat weten dat ze niet meer rookt. Ze is gestopt. ''Je bent dun man. Waar is al jou naar toe gegaan?'', vraagt een vriendin verbaasd. ''Ik ben topsporter'', grapt Gabriëlle. Cees merkt dan opeens op dat er gewoon beveiliging bij staat. En wij vroegen ons stiekem al af waarom het moment zo lang duurt. Normaal wordt onverwacht hek bezoek sneller weg gestuurd en volgen er streamlocks. Dit keer totaal niet. ''Staat wel bewaking bij, zie je dat?''. En op het moment dat Cees dat zegt moeten de dames opeens weg en volgt er een soundlock. ''Ik zie jullie over ... maanden. Schrijf me en doe er een zak M&M's bij'', laat Gabriëlle nog snel weten, waarna om 15:34 de rust weer terug keert.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.