Giorgio hangt boven het hek bij Utopia. ~ Utopia Gekte

8/17/2015

Giorgio hangt boven het hek bij Utopia.

Naomi is afgewezen.

Waren het gisteren Charlotte en Laura die boven het hek bij Utopia rondhingen, zien we nu plots Giorgio met een brede glimlach in beeld verschijnen! Naomi is er als de wiedeweerga bij terwijl Giorgio niet echt naar haar kijkt. Hij is eerst nog even veel te druk met om zich heen kijken om te zien wie er nog meer zijn.

Hij kijkt Naomi nauwelijks aan en praat meer met de bewoners die achter Naomi staan. Zo doet hij de groetjes aan Nicole van haar moeder en vertelt hij dat hij gisteren in Emmen moest presenteren. ''Hey Cees, ouwe zeikerd! Nee hoor, goed bezig'', roept hij tussendoor. Giorgio heeft Gaby nog niet gezien, die komt zo pas terug van 'achter'. De moeder van Gaby was erg blij dat haar dochter weer naar buiten kwam.

Als Naomi vraagt naar het presenteren van Giorgio geeft hij aan dat het goed gaat. Hij heeft een paar MC opdrachten en er volgt een streamlock. Na de streamlock vraagt Naomi of hij haar nog een beetje mist. Hij geeft aan van wel, maar Utopia mist hij niet. Als Naomi een kus wilt krijgen heeft ze pech. Giorgio is totaal niet van plan om Naomi een kus te geven. Ze wordt afgewezen... Wel krijgt ze een brief van Giorgio die hij zo gaat afgeven. Giorgio verdwijnt weer uit beeld en Naomi gaat weg bij het hek. Wederom komen er flinke tranen uit de ogen van Naomi. Een video van Giorgio zijn bezoek zie je zo in een nieuw bericht op Utopia Gekte.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.