Giorgio wilde Naomi knuffelen. ~ Utopia Gekte

8/19/2015

Giorgio wilde Naomi knuffelen.

Is Giorgio nog verliefd?

Bij de post van Naomi zit een flinke brief van Giorgio. Na het bekijken van de vele leuke foto's die zijn meegestuurd is het tijd om die brief door te lezen. Het eerste wat Naomi daar van voorleest is dat het internet los ging omdat Giorgio haar geen kus heeft gegeven. Giorgio schrijft dat hij haar graag had willen knuffelen toen hij bij het hek stond, maar dat ze dan waarschijnlijk in de sluis waren beland. Ook rende hij naar het hek toe om Naomi weer te kunnen zien.

''Ik zit alleen maar te lachen. Oh wauw'', zegt Naomi opgelucht. Ze hoopte al dat het een positieve brief zou zijn. Tussendoor komt Cees langs om trots zijn gevulde pan te laten zien. Hij heeft totaal niet door dat Naomi post heeft en schrikt er een beetje van als Naomi dat zegt. Ze zit gewoon met alle post in haar handen dus dat was een grappig momentje. Naomi leest snel door en de regie schakelt over naar Bas die bij de kuikens is in de kas. Op de andere stream zien we Gina en Gabriëlle koken in de horeca keuken. Of we nog meer te horen krijgen over Naomi en haar post moeten we dus nog even afwachten...
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.