Gina praat met bezoekster over irritaties. ~ Utopia Gekte

8/23/2015

Gina praat met bezoekster over irritaties.

Drank is een uitlaatklep.

Het lijkt alsof Gina het erg prettig vind om eens tegen andere mensen te kletsen dan haar medebewoners. Ze praat erg openhartig, met name tegen de vrouwelijke bezoeker die bleef overnachten. Als Mark even uit beeld is legt ze ook wat meer uit over de situatie tussen hem en haar. Soms lopen de irritaties te hoog op en dan gaat het fout. Gina legt uit weleens gesprekjes te hebben waarin ze het goedpraten en dat hij beloofd niet meer achter haar rug om te praten en dan doet hij het 10 minuten later gewoon weer. ''Terwijl we elkaar dan net een knuffel hebben gegeven en beloofd hebben dat niet meer te doen. Ik probeer mij er nu minder druk om te maken'', legt Gina verder uit.

Even later gaan ze op het rokersbankje zitten en kletst Gina vrolijk door. Onder andere over waarom drank zo'n grote rol speelt in Utopia:

''Ik geef toe dat we dagen hadden dat we teveel aan de drank zaten soms, maar we zijn ook nog jong. Het is ook een uitlaatklep soms. Als ik alcohol heb gooi ik juist alles er uit. Maar op het moment dat je bezig bent denk je 'ff klaar met al dat gezeur en gezeik'. Het is hier wat makkelijker op de een of andere manier. Ondanks dat ik aan het werk ben voelt het ook als een vakantieparadijsje. We zijn hier ook voor de gezelligheid en om een mooi tijdperk te hebben. Als ik buiten ben zie je alleen maar gestreste hoofden en iedereen op hun telefoon. Dan denk ik, weet je hoe mooi en gaaf het hier is. Alle mensen die je ontmoet en alles wat je meemaakt. Bijvoorbeeld een B&B, dat zou je ook nooit hebben buiten en dat is zó leuk. Voordat ik hier binnen kwam zag ik een koffiehuisje te huur staan en ik dacht zal ik dat beginnen met kleine hapjes en dingetjes. Toen zei mijn moeder 'Gina het loont niet daar, daarom staat het ook te huur'. Ik ga Mark even helpen met het ontbijtje. Gekookt eitje en zo. Wat willen jullie er bij drinken''?

In de stal is Bas nog altijd keihard aan het werk. Naast dat hij praat met koeien geeft hij de stal ook een flinke schoonmaakbeurt. Nog even en alles ziet er weer spik en span uit. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.