Gina ontvangt een brief met heftig nieuws ~ Utopia Gekte

8/18/2015

Gina ontvangt een brief met heftig nieuws

Gina in tranen

Om tien over twee zien we Gina opeens in tranen in de horeca keuken zitten. Al snel wordt duidelijk dat haar ''achterneef'' overleden is. Ze heeft blijkbaar ''noodpost'' ontvangen waarin het slechte nieuws te lezen was. Gelukkig staan er al snel vele bewoners om haar heen om haar te troosten. ''Gecondoleerd'', horen we Gabriëlle zeggen. En Gina laat weten wat een ''kut'' weken het zijn. Naomi zegt te snappen hoe vervelend het is om zulk nieuws te krijgen terwijl je hier bent. En Gina zegt dat ze niet eens weet of de man ziek was. Toen ze Utopia in ging in ieder geval nog niet.

Gina beseft zich opeens dat vandaag ook haar ''bonus papa'' jarig is. Maar lang kan ze daar niet bij stil staan, aangezien het andere nieuws inslaat als een bom. Naomi wenst Gina sterkte. ''Gecondoleerd schat'', zegt Ivan terwijl hij Gina een aai over haar hoofd geeft. En Bjorn drukt haar een kus op haar wang. Steun genoeg dus in ieder geval. Gina bedankt haar mede bewoners voor de steun en de lieve woorden en legt zodra iemand er naar vraagt, nog maar eens uit wat de persoon van haar was. Zo was het de oom van haar moeder. Hij was net met pensioen en wat ook niet ziek vertelt ze. Blijkbaar is de man al een aantal dagen geleden overleden, en Gina snapt dus niet dat ze het nieuws zo laat pas te horen krijgt. Zodra Gina even uit beeld is, krijgen we Mark in beeld. Mark staat nog nietsvermoedend te darten. Gabriëlle besluit hem er van op de hoogte te brengen, waarna Mark natuurlijk ook meteen naar zijn ex vriendinnetje toe loopt om haar te steunen.

Zodra we Gina weer in beeld krijgen horen we dat ze inmiddels meer duidelijkheid gekregen heeft. Ze hoort later nog meer maar weet inmiddels waar de man aan overleden is. Ze vertelt dat hij een verhoogde bloeddruk had, en dat daardoor een slagader is dicht gesprongen. ''Ik ben er voor je. Dat weet je. Altijd'', laat Mark weten als ze samen rustig op de vide zitten. Maar Gina wil er niet te lang verdrietig om zijn. ''Ik mag niet treurig zijn. Man up''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.