Gina neemt ontslag. ~ Utopia Gekte

8/15/2015

Gina neemt ontslag.

Relatieproblemen.

Als je denkt dat Mark en Gina de enige zijn met relatieproblemen, dan heb je het mis. Maar liefst 70% van de Nederlanders kampt regelmatig met gedoe in de privésfeer. Verouderde spullen kan je meestal wat makkelijker weggooien en vervangen voor nieuwe varianten dan een persoon waar je erg veel van houdt of gehouden hebt. En als je met elkaar zit opgesloten in hetzelfde huis is het alleen maar moeilijker om van elkaar af te komen...

Toch lijkt het 'verplicht' met elkaar om blijven gaan, de relatie van Mark en Gina te redden. De kaarsjes gaan deze middag aan in het Cordwood huis, en de rozenblaadjes van de B&B overnachting van de afgelopen nacht liggen nog overal. Tijd om te praten over de nieuwkomers. Op wie zullen ze gaan stemmen. Wordt het Roelie, of toch Rolf. Ook Gina is weer aan het twijfelen geslagen. Het is al een gezellige groep, dus gezelligheid hebben ze niet per se nodig. En wat wil Roelie nou echt gaan doen.

Rond etenstijd horen we Mark opeens zeggen dat Gina ontslag wil nemen bij Le Luifel. Gina laat weten dat dat pas is zodra iets anders (een ander nieuw project) van haar gaat lopen. Gina zegt even later zelf al ontslag te nemen. Ze wil andere mensen een stapje voor zijn. Mark vindt het maar niks, en lijkt zich er weer druk om te maken. Even later in een gesprek met Gina laat hij weten haar niet kwijt te willen. Er volgt uiteindelijk een knuffel en alles is weer koek en ei. Zo makkelijk kan het zijn. Voor nu.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.