Gina is weer terug in Utopia ~ Utopia Gekte

8/20/2015

Gina is weer terug in Utopia

Een heel mooi afscheid

Gina kreeg een paar dagen geleden ''noodpost'', waardoor ze te weten kwam dat haar achterneef is overleden. Dit nieuws sloeg als een bom in bij Gina, maar gelukkig mocht ze vandaag de poorten verlaten om bij de begrafenis aanwezig te zijn. Vanochtend verliet ze het terrein al. En inmiddels is ze weer terug in Utopia. Mark, Stefanie en Naomi ontvangen haar en zijn natuurlijk nieuwsgierig hoe het met haar gaat. Gina vertelt dat het een heel mooi afscheid was. En dat het ook best raar was om buiten de poort te zijn. ''Raar, raar, echt heel raar''. Wel is ze nog snel met haar broertje op de foto geweest, en kreeg ze te horen dat ze nu beroemd is. ''Nu ben je beroemd. Is het leuk om in Utopia te zijn?'' Ook vond Gina het ''vaag'' om zonder zender rond te lopen. 

Ze is super dankbaar dat ze er bij mocht zijn. En Mark is van mening dat Gina echt weer met power terug komt. Gina laat weten dat ze het heel mooi vond. Het was een mooi afscheid. En de opkomst was mooi. Ze heeft veel mensen gezien. Mark besluit wat te drinken voor Gina te gaan pakken. Terwijl Gina zich afvraagt of Rob zijn familie er nog is. Snel loopt ze naar de familie toe om ze te begroeten, voordat deze het terrein weer moeten verlaten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.