Gina: ''Ik heb het ook heel moeilijk''. ~ Utopia Gekte

8/24/2015

Gina: ''Ik heb het ook heel moeilijk''.

Gina praat over Mark.

Gina en Bjorn lopen opeens met elkaar naar buiten toe en lijken een geforceerd praatje te hebben. Ze vragen elkaar hoe het met elkaar gaat en beide geven aan dat het wel goed gaat. ''Ik had het gisteren heel moeilijk. Iedereen vind het heel sneu voor Mark, maar hallo. Ik heb het ook heel moeilijk. Af en toe denk ik bij mezelf naaaah... Maar voor de rest gaat het eigenlijk hartstikke goed. Het klinkt stom maar de begrafenis is heel goed gegaan. Ik had mama even vast. Het kan allemaal zo over zijn. Nu heb je een super te gekke periode wat je hier hebt en de kick. Je ziet je familie en dan denk ik wat doe ik mezelf aan door hier te zijn. Maar al zou je hier één jaar in zitten, daarna kan je al die jaren weer met je familie zijn'', legt Gina uit.

Bij de poort doet Gabriëlle ook haar best om met Mark te praten over Gina, maar ze krijgt weinig respons.  ''Maar het gaat wel goed tussen jullie nu toch'', vraagt ze hem. Mark geeft geen antwoord meer. Ze gaan gestaag door met het schoonmaken van de entree bij de poort en kletsen verder over het weerwolvenspel waar ze middenin zitten. Op het rokersbankje zien we Stefanie gapen. Nicole en Rob zitten er ook stilletjes bij. De uren vol zware arbeid lijken voor de meeste bewoners alweer klaar te zijn. Cees is in de keuken bezig met de afwas.

Het is erg stil in Utopia. Ivan zien we op de achtergrond bellen maar we kunnen niet horen waar het over gaat. Nicole loopt langs Gabriëlle en er ontstaat een klein dolletje. 

Gabriëlle terwijl ze een bezem een paar meter de lucht in slingert: ''Hey! Niet zo agressief doen tegen mij ja''
Nicole: ''Wie loopt er nu agressief te doen? Idioot''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.