Gina en Mark hebben de grootste lol ~ Utopia Gekte

8/24/2015

Gina en Mark hebben de grootste lol

Met zijn ''allen'' aan de waterpijp

Deze avond is er helaas niks gebeurd waar we uitgebreid over konden schrijven. Wel zijn er nog wat kleinere dingen gebeurd die we graag nog even met jullie willen delen. Aan het begin van de avond hebben de bewoners weer gezellig gezamenlijk gegeten. Dit is niks nieuws meer want dit doen ze elke avond tegenwoordig zo. Omdat de meeste bewoners van negen tot vier hun best hebben gedaan met het opruimen van het terrein, heeft Ivan een verrassing geregeld. Deze avond kwamen er dan ook twee mannen het terrein opgelopen, die de bewoners wisten te verblijden met een waterpijp. 

Terwijl het grootste gedeelte van de bewoners gezellig in de lounge aan de waterpijp zit, en gezellig met elkaar aan het kletsen zijn. Zien we Gina, Gabriëlle en Mark boven op bed op de vide. Zij hebben blijkbaar geen zin in de waterpijp en zijn met zijn drieën aan het dobbelen. Cees is ook niet bij het waterpijp gebeuren aanwezig. Hem zien we natuurlijk weer schoonmaken in de keuken. Naomi kruipt als één van de eersten haar bed weer in, waar ze zich voorlopig nog wel even zal weten te vermaken met de mobiel. Deze neemt ze namelijk mee naar bed. Ze had voordat de verrassing kwam al zin om haar bed in te gaan, en was eigenlijk helemaal vergeten dat er nog een verrassing zou komen. 

Als ze boven op de vide klaar zijn met dobbelen duiken ook Gina en Mark hun bed in. Gina komt nog even haar bed uit om Mark te kriebelen en klimt daarvoor zelfs bij hem op bed. Het kriebelen is alleen niet echt kriebelen, maar lijkt meer op kietelen. We horen ze lachen, en ze lijken zelfs even weer de grootste lol te hebben. Dat is veel fijner om te zien dan de ruzies en de verdrietige momenten tussen die twee. Cees is op dat moment nog steeds aan het schoonmaken, en achter de loods zitten de meeste bewoners nog steeds aan de waterpijp. Het gesprek gaat onder andere over de 15e bewoner die nog steeds moet komen. Iemand laat weten dat als er een nieuwe bewoner komt, dat het dan vast doorgaat in 2016. En zo niet dan.... Ze wachten al een tijdje, maar gaan er wel van uit dat de 15e bewoner nog komt. 

Wat denken jullie? Laat de 15e bewoner nog lang op zich wachten, of zal het nu niet lang meer duren?


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.