Gina en Mark frummelen aan elkaar. ~ Utopia Gekte

8/24/2015

Gina en Mark frummelen aan elkaar.

Webshop dingetjes.

Doordat Naomi al een tijdje met een maaier die op benzine werkt aan het werk is horen we veel lawaai. Als Gina op Mark af stapt (alweer) horen we dan ook veel lawaai door het gesprek heen. Gina is benieuwd waar Mark mee bezig is en wat hij allemaal al heeft gedaan op het terrein.

Uiteindelijk gaat het weer over de 'killer body' van Gina die ze wil hebben wanneer ze 'ronde miss' moet zijn tijdens het kickboksgala. Gina trekt haar truitje omhoog en laat zien hoe het er voor staat. Ze is van mening dat er nog genoeg vetjes af kunnen voor ze tevreden is. Vervolgens laat Mark zich maar al te graag door Gina in zijn buik slaan. Ze doet dit heel zachtjes en Mark vraagt zich af of dat alles is wat ze kan. Ze moeten beide lachen en gaan snel weer aan het werk als er iemand de poort door komt wandelen.

Het is een man met een pakket voor Benjamin. Mark loopt op hem af en begroet hem. Vervolgens roept hij Benjamin en loopt de bezorger verder naar binnen. Er zit ook nog het een en ander voor Cees bij. ''Goeie man. Yes'', roept Benjamin tevreden. Als de doos binnen op tafel staat springt Stefanie er bovenop en opent ze het pakket. ''Open. Ik maak open. Ja? Benjamin'', roept ze. ''Ik wil hem zelf open maken'', laat Stefanie weten als Benjamin tekent. Ook Nicole komt er bij en vraagt nieuwsgierig wat het is.

''Benji, mag ik het kartonnetje weghalen'', vraagt Stefanie nogmaals. Na lang wachten (15 seconden) mag dat dan eindelijk. Benjamin pakt het eerste bundeltje er uit en kijkt tevreden. Hij leest wat stukjes voor en zegt er zelfs kippenvel van te krijgen. Ook de ansichtkaarten van Cees zijn geleverd en het is wederom Stefanie die ermee vandoor gaat. Helemaal in een deuk rent ze naar buiten toe met een ansichtkaart waar Gina op staat. Het zijn foto's van momenten waar de bewoners er niet zo heel mooi op staan. Hilarische kaarten dus! Maar er zitten ook genoeg normale kaarten tussen met mooiere foto's. En ook die kaarten zijn straks op de webshop van de Utopia bewoners te vinden. Gina en Mark zijn wederom in elkaars armen te vinden. Samen lopen ze naar binnen om de andere ansichtkaarten van Cees te bewonderen. Die twee kunnen niet met en niet zonder elkaar...

Nicole is niet blij met enkele foto's van zichzelf. Ze had Naomi juist gevraagd om die foto's te verwijderen. Cees merkt op dat 'ze' die foto's misschien op het internet gevonden hebben. Cees weet dus niet eens waar de foto's van zijn eigen kaarten vandaan komen. Er volgt een streamlock en daarna gaat het gesprek weer over andere dingen. Het blijken proef ansichtkaarten te zijn en er kunnen dus nog andere foto's worden gekozen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.