Gina dumpt Mark volledig. ~ Utopia Gekte

8/13/2015

Gina dumpt Mark volledig.

Naomi heeft zich verslapen.

Vanochtend heeft Naomi zich verslapen en de koeien zijn dan ook niet op tijd verzorgd. Later blijkt dat de wekker niet af is gegaan volgens Naomi. Iemand die wel vroeg aan het werk was kan niemand anders zijn dan Cees. Hij had in alle vroegte de was alweer opgehangen en opgevouwen. Rond een uur of tien werken beide nieuwkomers op de akker. Nieuwkomer Roelie had gisteravond nog een interessant onderonsje met Benjamin. Hij drong er op aan dat ze uit de doeken deed wie ze naar huis gaat sturen. Na een twijfel besluit ze om het toch in zijn oor te fluisteren: Bjorn! Maar ze weet het niet zeker want niets is wat het lijkt.

Door alle drank die gepaard ging met de gezelligheid hebben Gina en Mark ook weer het een en ander meegemaakt gisteravond. Gina heeft een radicale beslissing genomen: ''Ik geef ons op. Qua vriendschap. Qua alles. We hebben ooit tegen elkaar gezegd dat we het ene uiterste doen of het andere uiterste. En niets wat daar tussenin zit''.

Mark kijkt droevig naar beneden en loopt weg. ''Bedankt voor het korte gesprek hé'', roept Gina nog na. Een pijnlijke steek in de ziel van Mark...

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.