Gina breekt een spiegel. ''Zeg anders dat jij hem hebt gebroken'' ~ Utopia Gekte

8/30/2015

Gina breekt een spiegel. ''Zeg anders dat jij hem hebt gebroken''

Gina mag kleding uitzoeken

Vanochtend was Mark samen met Benjamin nog geïrriteerd over het fooien systeem. Mark: "Ik weet dat sommige best veel fooi krijgen en dan zie ik ze bij de kledingshop staan. Voor € 40,-  € 50,- kleren kopen. 'Ja fooi', zeggen ze dan. Ik kan het niet controleren. Ik zei het ook al tegen Gina: al krijg je € 0,05 stop het in je zak". Maar eind deze middag denkt Mark er blijkbaar weer anders over. Mark laat eerst aan Gina weten hoeveel hij van haar houd, ondanks wat de bezoekers tegen hem gezegd hebben. Daarna laat hij haar weten dat hij 45 euro fooi heeft, en dat Gina dus kleding uit mag gaan zoeken. Samen met Gina loopt hij naar de auto van één van de standhouders. Met toestemming van de standhouder kruipt Gina vervolgens de auto in om kleding uit te zoeken. Alles is namelijk al ingepakt.

Opeens horen we Gina zeggen dat ze de spiegel gebroken heeft. Ze ligt in een deuk. ''Ik ben zo'n kluns''. Maar ook schaamt ze zich. ''We zijn wel verzekerd toch? Wat nu? Zeg anders dat jij hem hebt gebroken'', horen we haar tegen Mark zeggen. ''Dit meen je niet! Hoe kan dat dan? Je leunde er op?'', vraagt Mark. ''Ja, ik dacht dat het een balk was. Mag ik nog wel wat uitzoeken?'', vraagt Gina. ''Ja, ik regel het wel'', laat Mark weten. Terwijl Gina verder zoekt tussen de kleding vraagt ze zichzelf hardop af waarom dit soort dingen altijd bij haar gebeuren. ''Omdat je gewoon stom bent'', laat Mark weten. Ondertussen heeft Gina een shirtje gevonden. Ze concludeert dat ze nog wel wat uit kan zoeken want dit shirtje was voor de helft van de prijs. En de prijs van de spiegel is voor hun samen. ''Omdat jij me niet waarschuwde''. Ondertussen moet ze lachen. Maar dat is meer van de zenuwen zegt ze. Ze vindt het erg en schaamt zich kapot. Ze voelt zich zo'n dombo.

Als Gina twee shirtjes uitgekozen heeft besluiten ze meteen naar de standhouders toe te lopen om het spiegel ongeluk op te biechten. Onderweg daar naar toe komen ze nog wat mede bewoners tegen. ''Uhm ik heb wat gedaan. Ik heb per ongeluk de spiegel gebroken. Hij is kapot. Ik ga het nu vertellen aan Petra'', laat Gina weten. Stefanie loopt ook al de hele dag in een jurk van één van de kraampjes, en die zou ze naar eigen zeggen na afloop terug geven. Maar Mark heeft de jurk al voor haar betaalt. Stefanie weet niet of ze Mark nou moet bedanken of niet. ''Dan had ik ook wel iets aan kunnen doen'', grapt Gabriëlle. Gina en Mark verdwijnen uit beeld, maar komen even later weer in beeld als ze het spiegel ongelukje opgebiecht hebben aan de standhouder. ''Maar Markie regelt het met je'', lacht Gina. De dame laat weten dat ze net zo blij was dat de spiegel heel was gebleven, maar het is niet anders. ''De spiegel moet je vergoeden, en deze afrekenen'', laat Gina aan Mark weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.