Gina: ''Als ik mijn doelen niet heb gehaald, ga ik door'' ~ Utopia Gekte

8/29/2015

Gina: ''Als ik mijn doelen niet heb gehaald, ga ik door''

Een samenwerking met Mora?

We zijn nog steeds druk bezig met inhalen wat we deze ochtend gemist hebben. Inmiddels zijn we bij kwart voor elf deze ochtend. Mark laat weten dat hij wil professionaliseren met de Le Luifel. Daarom had hij laatst al een mailtje getikt en verstuurd. Op dat moment was het voor de kijkers nog niet duidelijk aan wie het mailtje gericht was, maar nu Mark een reactie terug heeft gekregen kunnen wij wel melden hoe en wat. Mark heeft Mora aangeschreven en maandag komen ze al langs om het een en ander te bespreken. Wie weet gaat Mark de Luifel dus uit kunnen breiden met Mora snacks. Goed nieuws voor Mark, hij is dan ook super enthousiast en vrolijk.

Rolf is deze ochtend met hele andere dingen bezig. Zo zien we hem eerst de puzzel uit de krant invullen, en om tien over twaalf zien we hem bij Gina in de kapsalon zitten. Het is blijkbaar hoog tijd om zijn kapsel weer eens goed onder handen te nemen. Tijdens de knipbeurt voert Gina een gesprek met haar ''klant''. Gina laat weten dat als ze haar doelen niet gehaald heeft, ze gewoon door gaat. ''Maar ik zou ook wel in een magazine willen staan. Maar dan moet ik eerst mijn sixpack hebben''. Rolf is het daar mee eens. Rolf wil zelf ook niet aan het kickboksgala mee doen. Dit omdat hij het nooit gedaan heeft en niet getraind is. 

In het woongedeelte van de loods wordt er om half één ook weer van alles gedaan. Zo zijn de overige meiden druk bezig met het schilderen van een nieuw reclame bord voor de markt. Ivan geeft de dames advies/opdrachten van hoe het bord er uit moet komen te zien. Zo is het belangrijk dat het woord ''markt'' het beste zichtbaar is. De dames hebben ondertussen ook een gesprek over Ivan. Zo hebben ze het er over dat Ivan zijn taken van het rooster niet doet. Gabriëlle komt voor Ivan op. Zo wil Ivan het wel doen, maar moet hij er gewoon even op gewezen worden. Volgens Naomi is een rooster trouwens niet eens nodig. ''Er wordt toch schoongemaakt''. Maar daar is Ivan het dan weer niet mee eens. ''Er wordt helemaal niet top schoongemaakt''. Dat is een reden voor Naomi om in de verdediging te schieten. ''Uh wie staat er hier de hele dag te dweilen en te vegen. Jij niet toch?''


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.