Gezeik op en onder de vide. ~ Utopia Gekte

8/20/2015

Gezeik op en onder de vide.

Regels werken niet in Utopia.

Als je denkt dat Gina en Gabriëlle genoeg gezondigd hebben na een bord roti dan heb je het mis. Er was nog veel meer behoefte aan een snelle hap en dus ging Le Luifel open. Terwijl Mark de snacks en frietjes bakt wacht Gina geduldig tot ze kan bedienen op de vide. Ook Gabriëlle gooit er nog een zakje friet achteraan voordat ze gaat slapen. Niet alleen Gina en Gabriëlle zitten om half 1 's nachts aan de friet en snacks, de hele vide kan de verleiding niet weerstaan. Cees, die achter de laptop aan het werk is, wordt niks gevraagd. Op zich niet erg want waarschijnlijk heeft hij geen interesse in een vette hap diep in de nacht. Gina: ''Het was gezellig. Ik heb nu alleen wel een beetje pijn in mijn buik van het eten''.

De gesprekken op de vide worden ondertussen steeds vreemder. Wie weet krijgen we binnenkort weer een onvergetelijk 'Patty Brard' momentje want Gina ziet het wel zitten om een klysma behandeling te ondergaan. ''Dat is toch zo'n tuinslang in je hol'', vraagt Mark zich af. Ja Mark, zo zou je het kunnen omschrijven. Doe maar niet op televisie. :-)

Niemand lijkt zich aan de nieuwe regel te houden dat het 's avonds rustig moet zijn. Zelfs huisoudste Cees niet want hij staat gewoon in de keuken. De bewoners op de vide lijken hem expres te treiteren. Zij maken het meeste lawaai en schreeuwen naar beneden dat anderen moeten gaan slapen. Ook wordt er iets naar beneden gegooid, maar geen idee wat precies. Rond 1 uur 's nachts loopt Cees al scheten latend naar de welness ruimte om te gaan slapen. ''Ze hebben mijn bed niet verhuist'', concludeert hij dus een nachtje extra kan er nog wel bij. Voor wie een uur Utopia met muziek wilt zien kan de onderstaande video nog bekijken:
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.