Gesprekken tot laat in de nacht, en Ivan schrikt wakker ~ Utopia Gekte

8/15/2015

Gesprekken tot laat in de nacht, en Ivan schrikt wakker

Rolf is veranderd van gedachte

Gisteravond was er een band avond in Utopia, en na afloop zijn de meeste bewoners nog tot diep in de nacht opgebleven. Naomi en Ivan hadden aan het begin van de nacht een gesprek met elkaar over nieuwkomers Rolf en Roelie. Naomi wil voor Roelie gaan, en Ivan zou juist kiezen voor Rolf. Volgens Ivan heeft Roelie geen doel. Maar volgens Naomi is het juist wel een aan pakker. Ze doet van alles en gaat zelfs mee naar de koeien. Ivan laat weten dat de poort nu zo dichtbij is. Van beide nieuwkomers weet hij nog niet wat ze gaan doen. Ze kunnen wel zeggen dat ze hem niet weg sturen, maar hij gelooft dat soort uitspraken niet. Ook wachten ze nog steeds op een 15e inwoner. Ivan denkt dat er een party chick binnen komt. Maar volgens Naomi hebben ze die hier al genoeg. ''Zo één die komt om mooi te zijn'', vertelt Ivan verder. Maar volgens Naomi hebben ze die ook al. 

Ook Rolf en Benjamin hebben midden in de nacht een gesprek. Rolf lijkt nog steeds te twijfelen tussen twee mensen. En lijkt te twijfelen tussen Gaby en Cees. In eerste instantie leek het er op dat hij Ivan weg zou gaan sturen, maar Ivan heeft zich de afgelopen dagen bewezen, En daardoor lijkt Rolf van mening veranderd te zijn. Om drie uur 's nachts besluit Nicole Ivan een nachtkusje te gaan geven. Normaal brengt hij haar een nachtkusje, maar nu dus andersom. Zodra Nicole hem een kus op zijn wang drukt schrikt Ivan wild wakker. Even lijkt hij niet te weten waar hij is, en zelfs niet te weten wie Nicole is. Maar gelukkig keert de rust al snel terug en zitten ze rustig op bed voor zich uit te staren.

Roelie en Benjamin maken het helemaal laat. Om 04:33 zijn ze nog in gesprek. Maar helaas is er niks van te horen. We gaan dus maar over naar deze ochtend. Dag 592 gaat al weer vroeg van start met Cees die om kwart over zeven zijn bed al uit is. We zien hem meteen weer aan het werk gaan. Zo doet hij de was, en duikt hij de keuken in. Naomi zien we om kwart voor acht richting de koeien gaan, maar meer brengen ze daar niet van in beeld. De camping gasten zijn ook al wakker. Zij zijn vannacht uit bed gehaald vanwege het onweer, en hebben de nacht op de bank doorgebracht. Gaby, Mark, Gina en Bas zijn ook al vroeg op. Gaby zien we ''trainen'' op het terrein. Mark en Gina gaan buiten aan tafel zitten, en Bas komt ook rustig zijn bed uit. Als Naomi terug komt van de koeien, schiet Cees haar snel te hulp. ''A god. Daar komt ze weer aan in haar eentje met haar spiertjes''. Snel loopt hij naar buiten om haar te helpen met de grote zware pan melk. Naomi vraagt vervolgens aan Bas of hij de kruiwagen leeg wil maken. Ze krijgt hem niet van zijn plek.

Update 11:50. De hele ochtend is er al een stream storing gaande, en is er op drie van de vier streams geen beeld. Op dit moment werken zelfs alle vier de streams niet. Heb je een paspoort, maar krijg je geen beeld. Dan ben je dus niet de enige. De mensen achter Utopia zijn er wel al van op de hoogte. En laten weten er mee bezig te zijn: ''Er zijn nog steeds zware problemen op de livestreams, wij zijn er keihard mee bezig om te zorgen dat het zo snel mogelijk verholpen is. Onze welgemeende excuses en we hopen dat alle storingen snel opgelost zijn.''


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.