Gaby moet Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

8/17/2015

Gaby moet Utopia verlaten.

Rolf stuurt Gaby naar huis.

Met veel pijn en moeite heeft Rolf zojuist besloten dat Gaby Utopia moet verlaten. Lees alles er over in ons gedetailleerde liveblog. Bas, Ivan en Bjorn waren meteen al veilig. De twijfel zat bij Gaby en Cees. Wat Rolf betreft heeft Cees een tweede kans nodig en heeft Gaby die al gehad. Laatstgenoemde heeft er vrede mee en kwam met een bijzonder mooie speech uit haar hart, direct nadat ze hoorde dat ze weg moet:

''Ik ga jullie eerlijk zeggen dat ik een enorme rust voel in mijn hart. Ik heb een droom gehad dat ik de poort uit liep en een nieuwe deur in ging. Ik weet niet wat er aan de andere kant op mij te wachten staat. Het moeilijkste vind ik om Naomi hier alleen achter te laten. Maar ik weet dat zij het kan. Ik heb neergezet wat ik moest neerzetten, de eerste dag al. Ik kwam binnen om over mijn geloof naar God toe en dat heb ik gedaan. Ik hou zoveel van jullie, zo ongelooflijk veel. Mijn ideale samenleving zit echt in het hart, en ik zie hier in ieder van jullie harten die branden. Ik ga lekker mijn familie en moeder zien, dat is zo raar. Ik heb haar dit niet kunnen laten zien maar dat was een keuze die ik zelf moest maken. Ik wil jullie bedanken voor een fantastische tijd, echt waar'', vertelt Gaby met veel tranen.

Nog nooit eerder zijn er zulke mooie woorden gesproken door een Utopiaan die de loods moest verlaten. Het verdriet is groot in Utopia, evenals de opluchting bij de andere genomineerden. Gaby pakt momenteel met tranen haar spullen in, vergezeld met medebewoners die ook regelmatig een traantje laten. Gaby heeft er wel vrede mee want ze kan haar familie weer zien, naar de kerk gaan, zingen, dansen en nu nog onbekende deuren binnen wandelen.

Als Gaby aan het inpakken is komt Rolf nog even langs. Ze geven elkaar een dikke knuffel en Gaby wist al dat ze er uit zou gaan. Wel blijft ze er bij dat ze Rolf altijd al een hele aardige gozer vond.

Uiteindelijk loopt de hele groep mee met Gaby naar de poort. Er volgt een fotomomentje, veel knuffels en (vooral bij Naomi) veel tranen. Gaby heeft Utopia verlaten en Naomi is weer een vriendinnetje kwijt. ''Maar je hebt mij nog'', stelt Bas haar gerust.  

Video:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.