Gaby in tranen om grote zorgen. ~ Utopia Gekte

8/16/2015

Gaby in tranen om grote zorgen.

Stuurt Rolf haar weg?

Nu Roelie net weg is maakt Gaby zich nog meer zorgen. Ze is er maar al te goed van op de hoogte dat Rolf haar naar huis zou willen sturen. Het is nog alles behalve zeker dat hij dat doet, maar de druk voelen is al pijnlijk genoeg. Als ze even met Naomi op de slaapkamer praat komen de tranen dan ook snel. Gaby haar tijd zit er nog niet op en ze heeft nog zoveel te doen. Ze krijgt een dikke knuffel van Naomi, die Gaby liever ook niet ziet vertrekken. De komende 24 uur moet ze Rolf er van overtuigen om haar niet naar huis te sturen. Maar wie moet Rolf dan wel naar huis sturen? Cees? Ivan? Bas? Bjorn? Het gaat hoe dan ook een heftig moment worden.

Een aantal minuten later zit Gaby in de woonkamer met Gina en Naomi. Wederom laat ze weten dat ze niet naar huis wilt, maar de tranen zijn inmiddels wel op. ''Ik zie het wel weet je. Ik ben enorm gegroeid'', laat Gaby weten.

Voor de rest is de rust weer even terug in Utopia. Rolf speelt een ontspannend potje pool met Mark. En ook Benjamin lijkt wel over de klap van het vertrek van Roelie heen te komen:

Bas: ''Hoe gaat het Benji?''
Benjamin met een lach: ''Ik ben een zielig hoopje mens''.


Een ander onderwerp waar we nog geen tijd voor hebben gehad is Stefanie en haar ex. Eerder op de dag heeft zij een heftig gesprek gehad over hem samen met GabriĆ«lle en Nicole. Stefanie heeft een brief geschreven voor haar ex, maar die is volgens de dames veel te hard geschreven. Nicole is van mening dat Stefanie nog altijd niet handig bezig is in verband met Rob. Anderzijds schrijft de ex van Stefanie heftige dingen, dus kan zij beter maar niet te hard terug schrijven. Hoe het precies zit weten we niet en dat is misschien maar het beste ook. Dit soort gevoelige dingen zouden eigenlijk niet zo openbaar moeten zijn, zegt Utopia Gekte... :-)  

''Ik kan in ieder geval zeggen dat je niet voor verassingen zorgt want je doet precies wat mensen van je verwachten'', aldus Nicole. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.