Gabriëlle wil het gewoon niet hebben. ''Nooit niet'' ~ Utopia Gekte

8/10/2015

Gabriëlle wil het gewoon niet hebben. ''Nooit niet''

''Mensen buiten hebben een ander beeld''

Gabriëlle en Benjamin hadden deze middag om drie uur, een gesprek buiten op het Utopia terrein. Gabriëlle laat weten niet bang te zijn om stemmen te krijgen. Ze is alleen bang om de publieksstem te krijgen. Dat wil ze gewoon niet hebben, ''nooit niet''. Gabriëlle vertelt dat ze op evenementen veel te horen krijgt van bezoekers. Tegenwoordig houd ze alles wat ze hoort voor zichzelf. ''Mensen buiten hebben een ander beeld. Wat heeft het voor nut dat door te vertellen''. Maar volgens Gabriëlle zit er ook wel weer waarheid in. Ze kunnen tenslotte niet praten over iets wat ze niet hebben gezien. Laatst heeft ze ook weer dingen over Rob gehoord, maar ze houd het voor zich en gaat het niemand vertellen. Nicole heeft ze het wel ooit vertelt, toen ze iets over haar te horen kreeg van een bezoeker. Maar zonder er aan te hebben gedacht hoe het voor Nicole zou zijn om het te horen. Tegenwoordig houdt ze het dus maar voor zich. 

Buiten Utopia hoeft Gabriëlle ook geen reacties te lezen. Ze gaat alleen filmpjes terug kijken. Benjamin is benieuwd of Gabriëlle ooit spijt heeft gekregen van haar stemmen. ''Nee'', antwoord Gabriëlle. Ze heeft alleen spijt dat ze niet op Danny gestemd heeft toen er gekozen moest worden tussen Danny en Tineke. Daar heeft ze nog steeds spijt van. ''Tineke heeft hier absoluut niks kunnen doen. Ze was dood ongelukkig hier. Danny had meer power, kracht, motivatie. We zijn echt dom geweest om op Tineke te stemmen. [...] Ze heeft alleen gehuild. Ze ging gewoon echt haar tijd uitzitten. Wilde hier echt niet zijn'', aldus Gabriëlle. ''Dan is twee maanden lang'', vult Benjamin aan. ''Dat je dat volhoud. Als ik hier echt niet wil zijn ga ik wel naar huis hoor'', laat Gabriëlle weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.