Gabriëlle in tranen vanwege het spontane bezoek ~ Utopia Gekte

8/29/2015

Gabriëlle in tranen vanwege het spontane bezoek

Cees doet zijn verhaal ook bij boks trainer Fitz

Tussen de boks training door stonden om 15:28 opeens Gabriëlle's vriendinnen aan het hek. Na dit onverwachtse bezoekje zien we Gabriëlle op de vide in tranen. Naomi is er bij om haar te troosten en ook Nicole komt vlug de vide op. Gabriëlle geeft aan dat ze haar matties gewoon mist. Nicole vertelt dat ze net post aan het schrijven was, en dat ze vroeg waarom Gabriëlle's vrienden wel aan het hek stonden, maar hun niet. Gabriëlle laat weten dat het haar gewoon even allemaal een beetje teveel word. En dan gaan ze weg en dan ziet ze één van haar vriendinnen huilen. Gabriëlle is gewoon een beetje emotioneel, en dat is heel wat want ze wordt naar eigen zeggen nooit emotioneel. Er moeten gewoon geen mensen aan de poort komen. Het is heel leuk maar daarna gaan ze weer weg, laat Naomi weten. Zij begrijpt wel hoe het voelt, want laatst stond Giorgio er nog voor haar. ''Het is bittersweet'', laat Gabriëlle weten. Die het inderdaad ook wel weer heel leuk vond. 

Beneden is ondertussen de boks training weer verder gegaan. En terwijl sommige bewoners dus druk aan het boksen zijn pakt Cees zijn momentje om ook tegen Fitz zijn verhaal te doen over zijn mede bewoners. Dit doet Cees tenslotte bij iedereen, dus waarom niet ook bij boks trainer Fitz. Ook merken we opeens dat er een groep kinderen in Utopia is voor een kinderfeestje. We horen wat geluiden op de achtergrond en zien opeens wat kinderen zitten. Maar meer kunnen we hier niet over melden omdat er niks van in beeld gebracht wordt. Ook is de dag weer helemaal compleet als er opeens om vijf voor half vijf een stream storing is op alle vier de streams. Gelukkig is de storing al weer snel voorbij en kunnen alle streamers weer opgelucht adem halen en verder kijken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.