Gabriëlle en Gina zijn stout geweest. ~ Utopia Gekte

8/20/2015

Gabriëlle en Gina zijn stout geweest.

Een alcoholisch feestje.

Gisteravond ging rond 21:00 de muziek aan in huize Utopia en vloeide de drank rijkelijk vele glazen in. De tafel stond vol met flessen wijn en de glazen werden vol getapt met bier. Alles bij elkaar zorgde het voor een euforisch moment met veel gezang en gedans, met name onder de dames. De heupjes gingen los, calorieën werden verbrand en de lachspieren deden hun werk. Utopianen konden weer even met elkaar door een deur.

Aan het einde van de avond, zo rond middernacht, lag bijna iedereen weer op bed. Gina en Gabriëlle beleven op dat moment een zwak momentje en zondigen. Hoewel ze bezig zijn met een detox kuur besluiten ze om stiekem roti te gaan eten op bed. ''Nog twee hapjes en dan mag jij de rest. Dit komt zó op televisie dat ik zo aan het verslappen ben'', moppert Gabriëlle. Niet veel later loopt Gina samen met Mark naar Le Luifel om nog wat snacks te gaan bakken. Gina loopt zelf met hem mee terwijl ze meer afstand zou houden van Mark.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.