Gabriëlle: ''Eerst wil je me vermoorden, en dan wil je me laten schrikken'' ~ Utopia Gekte

8/31/2015

Gabriëlle: ''Eerst wil je me vermoorden, en dan wil je me laten schrikken''

''F*ck off! even serieus, donder op.''

Net schreven we nog over Gabriëlle die per ongeluk een dartpijltje langs haar hoofd gegooid kreeg. Niet veel later is Gabriëlle weer degene die het ''slachtoffer'' is van een grap. Als ze even weg is om haar tanden te poetsen, of naar het toilet te gaan, kruipt Bjorn op aandringen van Naomi snel naast haar in bed. Snel wisselen ze het plan uit om Gabriëlle te laten schrikken. Als Gabriëlle niet veel later de kamer weer in komt en op het bed afloopt schiet Bjorn omhoog uit het bed. De lichten zijn al uit, dus Gabriëlle had het niet aan kunnen zien komen. Gabriëlle schrikt er duidelijk van. ''O my god. Serieus. F*ck off Bjorn. F*ck off! Even serieus, donder op. Rot op. Nee af! Wegwezen'', roept ze geschrokken. ''Eerst wil je me vermoorden, en dan wil je me laten schrikken. [...] Ik kan niks meer zien. Ik ga gewoon naar bed''.

Naomi, Wim en Bjorn moeten er even om lachen. Daarna zegt Bjorn sorry, en knuffelt Gabriëlle. Bjorn denkt dat als Gabriëlle hem had zien staan, ze in haar broek had gepist. ''Wat een top actie om haar te laten schrikken'', laat Wim weten. Als Gabriëlle weer rustig in bed ligt vragen ze haar waarom ze met een doek om haar haren slaapt. Waarschijnlijk om haar kapsel te beschermen. ''Wist je dat het beter is om met los haar te slapen dan met vast haar?'', vraagt Naomi. ''Ja, maar het haar is niet van mij, dus ik maak me niet zo druk'', grapt Gabriëlle. Benjamin komt Naomi, Gabriëlle en Wim niet veel later nog even welterusten wensen. Bas zien we achter de laptop, en Bjorn is inmiddels ook achter de laptop gekropen.

Cees is op dit tijdstip nog ansichtkaarten aan het tellen, zodat hij weet hoeveel hij van elke kaart verkocht heeft. De kaarten waar Bjorn op staat heeft hij al geteld, en hij weet Bjorn te vertellen dat er elf kaarten van hem verkocht zijn. Ondertussen schijnt er bij Bas ook iets gebeurd te zijn. Een ongelukje of zo. Zelf hebben we het even gemist maar we horen hem zeggen dat als de muntjes plakken, het door hem komt. In de blauwe slaapkamer klinkt er ondertussen gegiechel. De dames vinden namelijk dat Wim er spannend bij ligt. (Zie foto onderaan blog)0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.