Gabriëlle denkt niet dat Utopia door gaat ~ Utopia Gekte

8/31/2015

Gabriëlle denkt niet dat Utopia door gaat

Gabriëlle voelt zich bedreigd

De komende nacht hoeft Naomi niet alleen door te brengen want Gabriëlle komt weer bij haar logeren. Ze liggen dan ook al vroeg samen op bed. Naomi begint er aan te twijfelen of Utopia doorgaat. Gabriëlle denkt van niet, maar volgens Naomi zeggen heel veel mensen ineens van wel. ''Wat gaan ze er uit halen nog? Even heel eerlijk. Het is niet meer wat het was'', laat Gabriëlle weten. Het gesprek over of Utopia doorgaat in 2016, is al snel weer voorbij. ''Is het stom als ik dit naar Gio stuur?'', vraagt Naomi. Wim, die inmiddels ook op het bed is komen zitten zegt van niet, waarom zou het stom zijn. Maar ze moet het wel even doorgeven. Naomi zegt dat ze dat al heeft gedaan. Terwijl Gabriëlle, Naomi en Wim gezellig met elkaar in gesprek zijn vliegt er opeens een dartpijltje langs het bed heen, en blijft vast hangen in de muur. Meteen is er ophef. Naomi vind dat ze dat echt niet kunnen doen. Het is super gevaarlijk.

Bjorn geeft uiteindelijk toe dat hij het gedaan heeft. Ze gooiden op het bord, maar de pijl ging er overheen. ''Levensgevaarlijk'', laat iemand weten. Gabriëlle vindt het ook niet netjes. Wat als het in haar nek was gekomen. Bjorn zegt zich kapot te schamen. ''Je moet je ook schamen'', laat Gabriëlle weten, die grapt dat ze zich bedreigd voelt. ''Ik slaap niet meer hier. Ik voel me onveilig''. Een grapje natuurlijk, want Gabriëlle blijft gewoon in bed liggen. Gabriëlle zegt het Bjorn te vergeven, maar ze is gewoon in shock. Als Bjorn weer weg is bedenken Wim, Naomi en Gabriëlle allemaal scenario's. Wat als Gabriëlle rechtop op bed had gezeten. Had het pijltje dan in haar achterhoofd terecht gekomen? Wim denkt van niet, en denkt dat het pijltje er dan ook net langs was gegaan. ''Ik wil best van alles meemaken, maar niet dit'', laat Gabriëlle weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.