Gabriëlle denkt dat Gina met zichzelf aan het vechten is ~ Utopia Gekte

8/13/2015

Gabriëlle denkt dat Gina met zichzelf aan het vechten is

Klachten voor Nicole en Stefanie

Eerder deze dag liep Nicole even naar Stefanie toe. Er was namelijk een (niet zo leuk?) mailtje binnengekomen voor Stefanie. Nicole had het alvast uitgeprint en de mail verwijderd. Ze wil namelijk niet dat het een eigen leven gaat leiden. Wel benadrukt ze nog even dat Stefanie er hard aan moet gaan trekken. Stefanie vraagt uiteindelijk of Nicole het papier weg kan gooien. En dit zal ze gaan doen. Niet veel later staat Nicole samen met Gabriëlle in de horeca keuken te koken. En ondanks dat Nicole dus niet wil dat het een eigen leven gaat leiden, besluit ze het wel te bespreken met Gabriëlle. Wat er in het mailtje stond wordt ons niet duidelijk omdat er een streamlock plaats vind. Nicole zelf schijnt zichzelf trouwens ook niet zo goed te hebben gedragen. Tegen Roelie zou ze hebben gezegd dat iemand een lelijke tatoeage wil. En als Roelie het bekijkt zou ook zij hebben laten weten het een rare en lelijke tatoeage te vinden. Wij zelf hebben het bericht niet gezien, maar het schijnt dat de klant die de tatoeage aanvraag heeft gedaan op Facebook heeft geplaatst dat haar man die 3 maanden terug doodgereden is door een dronken automobilist dezelfde tatoeage heeft. De tatoeage heeft dus een emotionele betekenis voor haar.  ''Daarom, let op wat je zegt aub. En Roelie nog met een scheldwoord erachteraan. Niet te filmen dit'', zou de dame onder andere op haar Facebook hebben geschreven. Het schijnt dat de dame daarom de aanvraag gecanceld heeft. Ook Nicole mag dus op gaan passen met wat ze allemaal zegt. Alles is natuurlijk te volgen in Utopia.

En waar we net nog over Mark schreven die niet zo goed in zijn vel zit, kunnen we nu melden dat Gina vandaag ook niet echt goed in haar vel heeft gezeten. De hele dag loopt ze al met een sacherijnig gezicht rond, en is ze vreselijk stil. Dit is inmiddels meerdere mede bewoners opgevallen en daarom spreekt Stefanie haar aan. Als Stefanie vraagt wat er is, laat Gina die in bed ligt weten dat er niks is. Maar zodra Stefanie vraagt of Gina straks mee doet met een spelletje weerwolven is haar antwoord een sacherijnige  ''Nee''. 

Ook Mark en Gabriëlle is het opgevallen dat Gina vandaag een stuk minder vrolijk is dan anders. Gabriëlle heeft Gina vandaag nog geen enkele keer horen lachen. ''Is toch raar'', laat ze weten. Gabriëlle wil met Gina praten, maar daar lijkt Gina geen behoefte aan te hebben. ''Lekker aan haar laten wanneer ze er open voor staat'', aldus Mark. Gabriëlle denkt dat Mark pittige post krijgt. En Mark denkt dat ook. Maar het onderwerp gaat al snel weer over Gina. Volgens Mark moet ze bezig zijn, dat is het belangrijkste. Als ze niks doet gaat het in haar hoofd malen. Aan de ene kant wil Mark ook alles voor haar doen, maar dat valt dan ook weer niet in goede aarde. Mark wacht gewoon af. Hij kent Gina zo goed inmiddels. Af en toe moeten ze haar gewoon even laten gaan. Maar Mark vindt het wel frustrerend. Het ging net zo goed. Ze zaten heerlijk op de liefdesschommel een wijntje te doen. En als ze niet naar de loods waren gelopen hadden ze niet eens gehoord dat er iemand aan het hek stond. Gabriëlle denkt dat Gina met zichzelf aan het vechten is, en Mark denkt dat ook. Hij heeft namelijk niet het idee dat Gina er zelf achter staat.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.