Gaat Mark naar huis toe? ~ Utopia Gekte

8/13/2015

Gaat Mark naar huis toe?

Veel aan zijn hoofd.

Het zit Mark alles behalve mee de laatste tijd. Eerst al dat gedoe met het verstopte geld in een sok. Toen het drama waarin Gina hem dumpte vanwege de vertrouwensbreuk. Niet veel later zoent Gina met een ander om even later weer bij Mark terug te komen. Ze delen hetzelfde bed weer en gisteravond wordt Mark dan alsnog gedumpt. Er is zelfs geen vriendschap meer over volgens Gina, want zij wil alles of niets. En alles zat er niet meer in.

Alsof dat nog niet genoeg is doet Mark een boekje open bij Rob deze ochtend. Samen zitten ze aan de picknicktafel en Mark vertelt het een en ander van zich af te schrijven. Zijn hondje is de 24e overleden en zijn opa en oma die op leeftijd zijn heeft hij al een jaar niet meer gezien. Ook heeft hij geen maatje meer in Utopia waar hij alles mee kan delen. ''Ik zat gisteren in een goede vibe, maar daar is niks meer van over. Er gaat zoveel door mijn hoofd heen dat ik het niet eens op papier kan krijgen'', legt Mark uit.

Rob adviseert om de drank voorlopig te laten staan en veel te gaan sporten. Zo kan hij weer rust in zijn hoofd krijgen. Ook vinden beide heren dat er te vaak een centraal is. Sterker nog, op dit moment is er weer een centraal gaande in Utopia waar we later op terug komen. Het is duidelijk dat het Mark allemaal teveel begint te worden nu. Zijn zijn laatste dagen in Utopia geteld?

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.