Gaan alle principes vandaag overboord? ~ Utopia Gekte

8/11/2015

Gaan alle principes vandaag overboord?

Goedemorgen Utopia.

Gisteravond doken bijna alle Utopia bewoners vroeg hun bed in. Vandaag staat er namelijk een spannende gebeurtenis op de agenda: De nominaties! Om half 1 's nachts is enkel Bjorn nog in beweging. Een kwartier later zien we hem toch het bed in duiken.

Eerder op de avond sprak hij over zijn stemmen. Hij blijft bij zijn principes en gaat niet tactisch stemmen. Hij twijfelde weleens om te gaan switchen, maar heeft het uiteindelijk toch nooit gedaan. Gina wilde Mark 3 stemmen geven maar dat voelt voor haar teveel als een signaal dat hij moet oprotten. Twee lijkt haar wel een goede waarschuwing voor haar liefje. Dit terwijl zij en Mark hadden afgesproken om principieel nooit op elkaar te gaan stemmen.

Na een lange nacht is het Naomi die ruim een uur later dan normaal opstaat om de koeien te verzorgen. Dag 588 is officieel begonnen en zal de geschiedenisboeken ingaan als één van de spannendste dagen in de heule menschengeschiedenis van 2015! Althans, als de livestreams het doen. Er zijn namelijk nogal wat storingen deze ochtend... 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.