Feest, muziek en bier! ~ Utopia Gekte

8/27/2015

Feest, muziek en bier!

De actiedag is weer voorbij

De bewoners hebben vandaag de ''hele'' dag met een sling om hun arm gelopen. De hele dag moesten ze alle dagelijkse taken doen met maar één arm. Sommige dingen bleken moeilijker dan gedacht en sommige bewoners smokkelden dan ook even. Maar over het algemeen heeft iedereen het goed volgehouden, en heeft iedereen natuurlijk zijn best gedaan. Eerder deze avond kwam ook Arjuna nog even langs in Utopia. Waarschijnlijk om een donatie te doen, maar hij bleef ook nog even gezellig hangen om bij te kletsen. Zo was hij benieuwd of Gabriëlle nog sport, en hoe het met haar knie gaat. Gabriëlle geeft aan de medicijnen niet meer te willen gebruiken. Daar krijgt ze pijn in haar buik van. Ze wil nog wel sporten en zegt vanaf morgen elke ochtend om half negen weer te gaan sporten samen met Benjamin. Na een poosje besluit Arjuna weer te vertrekken. Zondag zal hij weer in Utopia zijn vanwege de Utopia markt. Gabriëlle heeft dan een ''je ken me nie'' shirt voor hem. Arjuna had namelijk beloofd die te dragen.

Iets later op de avond was Cees superblij en trots op de yoghurt die hij gemaakt had. Bjorn mag (moet) proeven, maar vindt het niet echt lekker. Ivan die op dat moment de kettlebell omhoog moet houden wil wel graag proeven. Cees voert hem, wat zorgt voor een grappig moment. Even zien we Cees zelfs lachen. Ivan vindt het wel lekker en wil nog wel wat hapjes. ''Een vliegtuigje'', grapt hij. Waarna Cees hem weer een hap in zijn mond ''vliegt''. Bas die op dat moment de fiets in beweging moet houden maakt voor de lol drama en zegt ook wel een hapje te willen. Vervolgens krijgt ook hij een hapje yoghurt van Cees. Nieuwe energie om nog even door te trappen.

Als de actiedag bijna voorbij is helpt Stefanie Benjamin nog even om de tekst ''doneer'' van zijn hoofd af te krijgen. Dit had hij eerder vandaag met stift op zijn hoofd geschreven/laten schrijven. Maar het er af krijgen is een stuk moeilijker. Om tien uur is het dan eindelijk zover, de actiedag is afgelopen. Vlak daarvoor riep Naomi iedereen bij één om af te tellen. Als ze bij nul zijn houd Naomi een korte speech en maakt ze het opgehaalde bedrag bekend. Een bedrag van € 1064,10. Vervolgens gaan de slings weer af, wordt de muziek aangezet. Worden er snacks gemaakt, en meters bier naar tafel gehaald. Tijd voor een feestje. Het duurt dan ook niet lang voor we de eerste bewoners weer vrolijk los zien gaan. Stefanie, Naomi en Nicole dansen er lekker op los.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.