Familie bezoek voor Benjamin ~ Utopia Gekte

8/22/2015

Familie bezoek voor Benjamin

Nieuwe schoenen

Het is weer een lekker druk dagje in Utopia. Rob en Benjamin zaten begin van de middag al bij de poort te wachten. Heel lang hoefden ze gelukkig niet te wachten, want om half één kwam de familie van Benjamin het terrein al opgereden. Natuurlijk wordt de familie vrolijk ontvangen en begroet. Na het voorstellen aan mede bewoners neemt Benjamin zijn familie en vrienden mee naar de picknick tafel die buiten de loods staat. Daar kunnen ze onder het genot van een drankje even bij kletsen. Iemand van Benjamin's bezoek vertelt dat hij eerst drank en shag mee wilde nemen, maar dat mocht/ging niet. Daarom hebben ze maar eten mee genomen, dat kon wel. Iemand anders van het bezoek laat al snel weten dat het heel anders is dan je op tv ziet. En ook zijn er natuurlijk weer cadeau's meegenomen. Zo krijgt Benjamin nieuwe sneakers. Hier had hij zelf al om gevraagd. De sneakers zitten goed en Benjamin is er super blij mee. Verder krijgt hij onder andere een t-shirt.

Veel meer over het bezoek hebben we niet te melden. Heel lang zijn ze namelijk niet op de streams te volgen geweest. Er gebeurd nog veel meer in en om de loods, en dat betekend dat we dus andere dingen te zien krijgen. Om één uur kwam Gerry de drankleverancier drank afleveren. Ongeveer een half uur later zien we dat Nicole weer een klant heeft in de tattoo shop. Rob is druk bezig met grasmaaien. En om tien voor twee komt er een groep fietsers het terrein op voor een frietje bij Le Luifel. Cees zegt dat een goede fiets niet mis zou zijn op het Utopia terrein. ''Alles is op afstand hier''. Maar ook de Le Luifel gasten krijgen we niet lang in beeld want om precies twee uur komt bokstrainer Fitz weer het terrein op met een grote groep boxers. Niet veel later zien we onder andere Bjorn, Gina, Gabriëlle, Stefanie, Ivan, Bas en Naomi druk trainen in het woongedeelte van de loods. Benjamin's familie bezoek is niet meer te volgen, en ook de le luifel klanten niet meer. We krijgen namelijk op alle vier de streams hetzelfde te zien. De boks training.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.