Een streamlock als Bas in tranen is. ~ Utopia Gekte

8/12/2015

Een streamlock als Bas in tranen is.

Een verdrietige ochtend.

Hoewel Ivan en Bas het gisteren totaal niet met elkaar konden vinden vanwege de nominaties is Ivan er deze ochtend wel bij om Bas te steunen. Bas heeft het momenteel erg zwaar namelijk en zit in tranen achter de loods. De oom van Bas is ernstig ziek terwijl hij nog gezond was toen Bas Utopia in ging. Bas heeft geen idee hoe het verder gaat lopen. Het kan zijn dat hij nog een paar jaar bij 'ons' blijft, maar het kan ook zomaar snel zijn afgelopen. Dat is heftig nieuws en komt dan ook keihard binnen. Ivan wenst Bas sterkte in deze zware tijd.

Hoe vervelend de situatie ook is, het is wel mooi om te zien dat Ivan en Bas op momenten als dit wel weer met elkaar overweg kunnen. En zo hoort het ook in een ideale samenleving. Na het korte gesprek besluit Bas om naar de kas te wandelen. Daar gaat hij op de grond zitten terwijl hij staart naar de speelse kuikens die rondwandelen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.