Een landelijke reünie met oud-Utopianen. ~ Utopia Gekte

8/17/2015

Een landelijke reünie met oud-Utopianen.

Wie komen er allemaal?

Voor het eerst sinds het bestaan van Utopia komt er een 'officiële' landelijke reünie. Er zijn wel vaker evenementen georganiseerd waar meerdere Utopianen op af kwamen, maar dit belooft heel groots te gaan worden! In ieder geval groot in de zin van dat er veel bekende gezichten naar deze reünie zullen gaan. Wie precies blijft nog even geheim want de Facebook pagina waar het nieuws op is verschenen gaat beetje bij beetje steeds meer informatie vrij geven.

Wat we weten is het volgende:

- Het wordt mede georganiseerd door oud Utopia bewoonster Tineke.
- Het zal midden in het land plaatsvinden zodat het voor zoveel mogelijk fans makkelijk te bereiken is. Waar precies maakt de pagina binnenkort bekend.
- Een exacte datum is nog niet bekend, maar de maand wel. Namelijk in oktober al!
- Het gaat het grootste reünie evenement van Utopia tot nu toe worden.

Utopia Gekte is niet betrokken bij de organisatie en heeft er ook geen belang bij. Toch willen wij dit nieuws niet achterwege laten voor de grootste Utopia fans. Iedereen is welkom en wij zijn zeer benieuwd of jij er naartoe gaat. Misschien gaan wij zelf ook wel om eens te kijken hoe het nu met al die gekkies gaat. ;-) Zodra er meer informatie vrijkomt houden wij je natuurlijk weer op de hoogte.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.