Een ernstig gebrek aan creativiteit. ~ Utopia Gekte

8/22/2015

Een ernstig gebrek aan creativiteit.

Geld verdienen.

De kroegennacht in Utopia is inmiddels begonnen en iedereen weet dat er weinig kaarten voor zijn verkocht. Het ziet er best druk uit op de foto, maar het is dan ook een kleine ruimte die loods. Geld dat vandaag binnen komt stroomt er morgen weer net zo hard uit.

Want hoewel de BV in de plus staat tegenwoordig is er nog maar een schijntje over van wat ze aan het begin van het jaar te besteden hadden. Het is het zoveelste alcoholische feestje achter elkaar, alleen de naam van het feestje is weer wat anders. Omdat er bijna niemand meer komt opdraven naar dit soort feesten in Utopia vloeit het geld niet echt met bakken tegelijk binnen. En dat is wel iets wat de Utopianen willen, ze organiseren niet voor niks dit soort evenementen. Het ernstige gebrek aan creativiteit zorgt er echter voor dat het inmiddels lijkt of we elke dag naar hetzelfde kijken. Moet nie mogen nie, wij willen graag de ideale samenleving zien ontstaan zonder dagelijkse ruzies over een plakje ham.

De vraag is waar het aan ligt en of er iets aan kan veranderen. Utopia heeft nou eenmaal een slecht imago, mede door het gedrag van de bewoners zelf. De kijkers die wel naar Utopia kijken doen dit voornamelijk omdat er zoveel gedoe is binnen de poorten. Niet echt een uitnodiging om gezellig te komen feesten toch? Daarom denken wij van Utopia Gekte dat het vast anders kan! Iedereen lijkt de alcoholische feestjes een beetje zat te zijn, maar wat moeten ze dan? Utopia is een attractiepark en de inwoners moeten de publiekstrekkers zijn. Het probleem is dat er maar weinig mensen zijn die alle bewoners even leuk vinden. En geld om een eigen achtbaan zoals de Baron 1898 (Efteling) te bouwen is er niet.

Waar dit hele bericht heen moet gaan ben ik inmiddels alweer kwijt door het gekraak van zakken chips. Het komt er op neer dat het anders kan en moet. Weet jij hoe de Utopianen binnen een paar maanden miljonair kunnen worden?2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.