Een drukke dag voor de boeg. ~ Utopia Gekte

8/21/2015

Een drukke dag voor de boeg.

Het melkmeisje.

Deze ochtend staat Naomi weer fris en fruitig op om de koeien op haar manier te verzorgen. Het melkmeisje van Utopia tilt zelfs de zware kruiwagen vol mest richting de container. Ook een zware stapel luzerne sjouwen is geen probleem voor deze harde werker. Goed bezig Naomi! Nog even wat verse stro in de stallen en de klus is weer bijna geklaard. Naomi blij, koetjes blij en Utopia kijkers blij. Een mooi begin van weer een nieuwe dag vol Utopia avonturen.

Een uurtje later, zo rond negenen, komen steeds meer Utopianen hun bed uit. Vandaag is duidelijk een uitslaapdag en de ochtend gaat dan ook rustig van start. Als Mark zijn bed uit komt blijkt al snel dat hij vandaag inderdaad de taken van Cees gaat overnemen. En niet alleen dat, ook zijn manier van praten en doen lijkt wel wat op dat van Cees. Weer een uurtje later komt er nog een Utopia bewoner uit zijn bed: Ivan! Hij was wat later dan de rest naar bed gegaan vannacht.

Inmiddels leven we om 10:22 en is iedereen druk aan het werk. Cees moppert bij Mark, Naomi zit achter de laptop, Stefanie en Rolf zijn dingen aan het uitwerken en Gina poetst de loods. Er gaan veel dingen gebeuren vandaag, waaronder de prinsessenmiddag. Of Cees zich er al van bewust is dat Mark hem imiteert is nog niet helemaal duidelijk.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.