Een avond vol weerwolven. ~ Utopia Gekte

8/24/2015

Een avond vol weerwolven.

Utopia speelt spelletjes met ons.

Gisteravond kwam er een prachtige lange brief tevoorschijn na een bezoekje aan de zenderkamer. Het is tijd voor de hele groep om met elkaar te gaan weerwolven! Alweer ja, dat klopt. Maar deze keer is het allemaal nog uitgebreider dan de afgelopen dagen. Ze zitten niet alleen buiten deze keer, maar er is ook een hele lange uitgebreide lijst met spelregels en rollen. (Zie Wikipedia voor alle informatie. Wikipedia is zeg maar wat Utopia Gekte is voor Utopia maar dan voor de hele wereld.)

Terwijl de meeste mensen, al dan niet verplicht, gezellig mee doen met Weerwolven lijkt Mark ergens anders mee te zitten. Hij heeft zin om te gaan rellen en zit te piekeren en te piekeren. We moeten eerlijk toegeven dat we het hele weerwolven verder niet hebben gekeken gisteravond en/of nacht. Je ziet bijna geen beeld zo laat in het donker daar en schrijven over hoe anderen een spel spelen is ook niet echt te doen. Wie super nieuwsgierig is kan gelukkig de beelden terug zien op televisie over een paar dagen. Utopia is namelijk nog altijd te zien op SBS6 van 19:30 tot 20:00. Om een idee te krijgen van wat wij op de livestreams zagen kan je de onderstaande foto bekijken. Niet veel dus. :-) Dit hele spektakel is een voorproefje voor het onwijs spannende Halloween feestje in Utopia dat er aan zit te komen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.