Drama rondom kroegennacht van Naomi. ~ Utopia Gekte

8/22/2015

Drama rondom kroegennacht van Naomi.

Alles loopt op rolletjes hoor.

Wederom is er gedoe in Utopia vanwege een slechte voorbereiding. Naomi organiseert een kroegennacht in Utopia, die vandaag plaats moet vinden, en daar zijn weinig kaarten voor gekocht. De laatste keer dat wij een aantal kregen te horen was het 26 in totaal. Erg weinig dus, vooral met alle landelijke aandacht die het programma krijgt. Op het laatste moment moet Bjorn noodgedwongen besluiten om de zaalindeling te veranderen. Dit moet de sfeer ten goede komen omdat het dan gezelliger is en drukker lijkt. Naomi ziet dat plan alleen totaal niet zitten en zo volgt er een korte verhitte discussie.

Het probleem is niet zo groot want zoveel hoeft er niet te worden aangepast. Als beide partijen ietwat zijn afgekoeld kan de bar eindelijk één meter verschoven worden. Het feest begint pas vanavond rond een uur of 19:00, maar had dit niet beter voorbereid moeten zijn? Dit is niet de eerste keer dat Utopianen in de stress schieten vanwege problemen op het laatste moment. Hoe dan ook, hieronder lees je wat we volgens de bewoners kunnen verwachten vanavond. Kaarten voor het onderstaande feestje zijn nog altijd te koop voor 15 euro per stuk:

Het dak gaat er deze avond weer helemaal af!! Want wij hebben de Hollandse Kroegennacht in Utopia! Op zaterdag 22 augustus van 19:00u tot 23:00u zal er in Utopia een Hollandse Kroegennacht zijn. Heel veel gezelligheid, heel veel bier en hele goeie artiesten! 

Wie treden er allemaal op: Henk Dissel zal aftrappen deze avond en de zaal doen Ontploffen met o.a. zijn hit Een Bom. Vervolgens zal Henri Van Velzen de microfoon over pakken die bekend is geworden van Sterren.nl en Tv Oranje. Daarna gaan wij natuurlijk gewoon verder met feesten en een Dromendans beleven met Vinzzent. En alsof dat nog niet genoeg is, zal ook Sjaak Verkade een optreden verzorgen met zijn oude en nieuwe werk! 

Kortom, een avond vol meezingers en gezelligheid. Deze avond wil je niet missen. Hij jij van een heerlijke Hollandse avond? Koop dan snel je kaartje en dan zien wij je op zaterdag 22 augustus in Utopia.

Inmiddels is het bezoek van Benjamin ook in Utopia. Daarover straks meer.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.