De beestenbende is compleet. ~ Utopia Gekte

8/18/2015

De beestenbende is compleet.

Hoi poes.

Utopia Gekte is er weer, helaas wat later dan je van ons gewend bent. Gisteravond is alles erg rustig verlopen in Utopia na een chaotische dag. Bas en zijn gezin (zie foto) zaten allemaal bij elkaar in de kas. Later in de loods komt Bas nog met nieuws op de proppen. Hij heeft iemand uitgenodigd die vandaag over alcohol komt praten met de bewoners. Iets wat Cees vast leuk gaat vinden aangezien hij zo tegen het drinken van alcohol is. Na middernacht zien we Bjorn nog op de laptop en op de andere stream lopen wat muizen rond buiten. Tijd om te slapen!

Gedurende de nacht zien we niet alleen veel muizen rondlopen. Ook de destijds vermiste poes die weer was opgehaald door haar baasje loopt wederom rond over het Utopia terrein. Misschien komt ze op alle muizen af? Ze lijkt het in ieder geval naar haar zin te hebben in Utopia. Ook bij Le Luifel neemt ze even plaats om een goed overzicht te krijgen van het terrein. Ook als Stefanie wakker is en naar de koeien loopt is de poes nog op het terrein te vinden. En zoals het bijna elke ochtend gaat is Cees de volgende die we in beeld krijgen. Hij begint om acht uur aan zijn ontbijtje. Goedemorgen Utopia! We zijn zo bij je terug met een nieuw bericht, onder andere van het centraal.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.