Chagrijnige Utopianen worden wakker. ~ Utopia Gekte

8/30/2015

Chagrijnige Utopianen worden wakker.

Opstaan voor de markt.

Er staat vandaag weer een productieve dag op de planning. Vandaag is er namelijk weer een Utopia markt en het schijnt behoorlijk druk te gaan worden. Dat is niet alleen goed voor de gezelligheid, maar ook goed voor de BV. Vandaag komt er weer een paar duizend euro binnen en dat kunnen de Utopianen goed gebruiken, al is het maar om weer nieuwe kleding of schoenen te kunnen kopen. :-)

De ochtend begint al met veel chagrijnige gezichten en venijnige opmerkingen tegen elkaar. Zo is Gabriëlle deze ochtend niet te genieten en vraagt Ivan of ze slecht geslapen heeft. Laatstgenoemde mopperde kort daarvoor nog over Bas tegen Bjorn. Ook als Mark een opmerking maakt krijgt hij een inkoppertje van Nicole. Mark zijn doel zou namelijk zijn om andere mensen gelukkig te maken. Nicole vroeg daarop wanneer hij weg gaat. Over Bas en Cees had Nicole ook al iets aan te merken: ''Bas praat slecht over de producten en Cees praat slecht over het personeel. Deze mensen voldoen precies aan mijn verwachtingspatroon. En er is niets zo lekker dan kunnen zeggen: I told you so''.

Verder staan er vandaag zo'n 20 standhouders op de markt. De ene verkoopt lekkere vette verse worsten en de ander verrukkelijke stroopwafels.  Ook voor ondergoed, handgemaakte sieraden, kaas, suikerspin, popcorn, Frans brocante interieur producten, organische koffie, verse vis, dameskleding, magische sprookjes schilderijen en kaartjes, duurzame tassen van oude kledingstukken, Utopia souvenirs én ambachtelijk ijs kan je vandaag in Utopia terecht. Genoeg reden om flink te pinnen voor je die kant op gaat. Mocht je nog nog wat geld over hebben dan staat er iemand die graag een karikatuur tekening van je maakt. Ook een waterpijp lounge en een gesprek met een medium c.q. spiritueel coach behoort tot de mogelijkheden. En als je dan nog steeds tijd over hebt kan je altijd nog handtekeningen verzamelen van de bewoners!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.