Cees zorgt ervoor dat hij evenveel krijgt als elk ander ~ Utopia Gekte

8/11/2015

Cees zorgt ervoor dat hij evenveel krijgt als elk ander

Sushi voor de Utopianen, en extra beleg voor Cees

Deze avond hadden de meeste bewoners zin in sushi, en dat betekent dat er dus ook sushi wordt bestelt. Gina laat weten dat ze ongeveer drie kwartier moeten wachten. Maar na bijna een uur is het er nog niet. Cees besluit even te bellen met de zaak waarbij de bestelling geplaatst is. Al snel wordt duidelijk waarom er nog geen eten is. De zaak zegt namelijk nog helemaal geen bestelling binnen gehad te hebben. In eerste instantie denkt Cees dat het via thuisbezorgd is bestelt. De man gaat het dus nog even nakijken en Cees moet over vijf minuten terug bellen. Thuisbezorgd moet namelijk alle bestellingen doorgeven. Even later horen we dat er nog steeds gedoe is. Cees zegt dat er onduidelijkheid is en dat het de anderen blijkbaar niet interesseert omdat ze toch niet naar hem luisteren. Ook is het onduidelijk of er nou wel of niet via thuisbezorgd bestelt is.

Even later laat Cees weten dat er wel al betaalt is, maar dat de man van de winkel zegt nog steeds geen bestelling te hebben gehad, en ook geen geld. En als er niet betaalt is, gaat hij ook geen eten maken vangen we op van Cees die het een en ander weer door geeft aan de andere Utopianen. 

Even later blijkt dat er toch een bestelling binnen gekomen is. Er was blijkbaar een storing. Cees besluit ook nog meteen samen met Gabriëlle en nog wat anderen, ander eten te bestellen bij dezelfde zaak. Want zij willen liever iets anders. Als Cees de prijzen ziet laat hij weten dat het eten van hun maar 7,50 per persoon kost, en dat van de anderen 15 euro per persoon. Ze kunnen dus nog een keer wat bestellen. Uiteindelijk bedenkt hij zich. ''Jij gaat nog boodschappen doen vanavond?'', vraagt hij aan Gabriëlle. ''Nou, bestel dan maar wat lekkers voor op brood''. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.