Cees zit 's nachts in Le Luifel. ~ Utopia Gekte

8/26/2015

Cees zit 's nachts in Le Luifel.

Cees, Cees en nog eens Cees.

Goedemorgen Utopia en goedemorgen Nederland. Dag 603 is begonnen en het beloofd weer een spannende dag te worden. Vanmiddag komt er namelijk een centraal speciaal voor huisoudste Cees. Iedereen mag daarin vertellen waarom ze zich ergeren aan Cees en andersom mag Cees het ook proberen. Hoe dat precies gaat lopen moeten we nog even afwachten.. Vooralsnog liggen de meeste bewoners nog te slapen.

Tijd dus om te kijken naar wat er vannacht allemaal nog is gebeurd. Bjorn was tot een uur of 2 aan het laptoppen en ging daarna zijn bed in. Cees was ook weer wakker geworden rond half 3. Hij fietste wat in bed met zijn benen en stond vervolgens op. Eenmaal bij Le Luifel loopt hij naar binnen, doet hij het een en ander, en vertrekt hij wederom naar bed. Wat hij precies in Le Luifel te zoeken had weten wij helaas niet. Hij deed wat kastjes open en was zo weer weg.

Een paar uur later is het niet Cees die als eerste wakker is. De roofvogel die op zoek is naar kuikens laat zich als eerste zien. (Zie foto) Om kwart over zeven zien we Cees wel weer fietsen in bed. Na een korte nacht is hij weer de eerste bewoner die in actie komt. Iets later dan normaal wandelt Naomi naar het weiland om de koeien te verzorgen. Het is dan kwart over acht. Een kwartiertje later is Naomi er weer klaar mee en gaat ze terug naar bed.

Cees staat op dat moment in de keuken en ziet de enorme ravage van zijn medebewoners. Een flinke berg vieze afwas gecombineerd met een lading vliegen staat te wachten om te worden aangepakt. Deze keer lijkt Cees er niet meer in te trappen. ''Ik ben zo blij dat iedereen zijn eigen rotzooi heeft opgeruimd'', laat hij sarcastisch weten. Zoals je kan lezen heeft Cees vandaag weer een hoofdrol te pakken in soap Utopia. Op naar een knallende dag!


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.