Cees wordt er gek van. ''Ik ben toch niet melaats. Stink ik?'' ~ Utopia Gekte

8/25/2015

Cees wordt er gek van. ''Ik ben toch niet melaats. Stink ik?''

Cees heeft zijn dag niet

De ochtend is inmiddels al weer even voorbij, maar is er nog veel meer gebeurd. Vanochtend kwam namelijk niemand minder dan Remy Bonjasky het terrein op. Vervolgens waren Ivan, Bas en Naomi de gelukkigen die even les van hem kregen, tips kregen en met hem konden trainen. Na de training is het tijd voor iets anders. Het kickboksgala komt er natuurlijk aan, maar daar moeten wel nog (reclame?) foto's voor gemaakt worden. Naomi, Bas, Bjorn, Ivan, Benjamin, Gabriëlle en Stefanie duiken daarom de fotostudio in. Daar worden ze individueel op de foto gezet. Samen op de foto gezet, en uiteindelijk nog een laatste groepsfoto voor de loods deur.

In de middag komt Cees opeens ergens achter. Hij had laatst met Stefanie en Rolf afgesproken om vandaag om twee uur met elkaar te gaan zitten om over de horeca te praten. ''Gaat de afspraak van twee uur niet door?'', vraagt Cees aan Stefanie. Stefanie laat weten dat het inderdaad niet door kan gaan omdat ze boksles heeft. Vanochtend hadden een aantal personen al bokstraining van Remy, maar deze middag hebben ze nog een keer boks training van Fitz. Cees lijkt hier niet zo blij mee te zijn en vind het maar raar. Zo had Stefanie best naar hem toe kunnen komen, en lijkt hij niet te geloven dat ze dit pas sinds vanochtend weet. ''Dan gaat hij maar lekker naar huis'', horen we Stefanie geïrriteerd mopperen als ze weg loopt. Cees zou Cees niet zijn als hij na verhaal bij Stefanie ook nog even verhaal bij Rolf gaat halen. ''De afspraak gaat niet door want Stefanie heeft zo boksles.'' Rolf komt met het idee om dan daarna te gaan zitten, maar dat kan ook niet want dan zou Cees met Naomi gaan zitten voor de foto's. En vanavond om acht uur hebben ze een marktborrel.

Even later beseft Cees zich opeens dat iedereen bokstraining heeft. En Naomi dus ook. De afspraak met haar kan dus waarschijnlijk ook niet doorgaan. Bij Rob moppert Cees er nog even over verder. Afspraak is toch afspraak. Maar volgens Rob is het in Utopia anders. Cees moet daar maar aan gaan wennen, want in Utopia kan er altijd iets tussen komen. De bokstraining met Fitz stond ook om 1 uur gepland, maar kwam pas om kwart over één het terrein op. In Utopia loopt altijd alles iets uit.

Cees heeft echt een rot dag. Eerder vandaag had hij namelijk ook al een akkefietje. Gabriëlle zat op de tafel en Cees stond er naast. Gabriëlle had gezegd dat ze het benauwd van hem kreeg, en liep toen weg. Om vervolgens tussen twee anderen te gaan zitten. Cees kan er niet bij met zijn hoofd. Hij wordt er gek van.  ''Ik ben toch niet melaats'', moppert hij tegen Bjorn. Bjorn kan er niet meteen op reageren omdat hij niet weet wat melaats betekend. ''Eén of andere idiote ziekte. Stink ik?'', legt Cees uit. Bjorn heeft geen flauw idee. ''Ze kan wel gewoon met me in de keuken staan, maar dan ineens, 'huh ik krijg het benauwd van je'. Flikker toch op met dat idiote gedoe, ik wordt er gek van''. Cees snapt er helemaal niks meer van. Als Mark even later ook het kantoor in komt krijgt ook hij het verhaal te horen. Ook zouden ze nooit vragen of Cees wil zitten, maar dat nog tot daar aan toe.

Als Gabriëlle ook het kantoor in komt besluit Cees haar meteen te vragen waarom ze zo tegen hem doet. ''Wat bedoel je'', vraagt Gabriëlle. Cees vond het een hele pittige opmerking van haar. Gabriëlle zegt dat ze het gewoon benauwd kreeg, zenuwachtig werd en toen is opgestaan. Ze heeft het gezegd dat mag toch. Cees is blijkbaar niet tevreden met haar antwoord. ''Ben ik melaats ofzo, of stink ik?''. ''O my god. Ik zeg ik kreeg het benauwd. dan sta ik op en is het klaar. Is niks tegen jou, ik kreeg het gewoon benauwd. Jezus, hij maakt me echt para hoor die kerel.'', roept Gabriëlle terwijl ze weg loopt. Cees moppert nog even over dat ze gewoon weer weg loopt en loopt dan zelf naar buiten. Het lijkt er op dat het hem even te veel wordt. Gaat hij dit nog lang volhouden? Bekijk het hele gebeuren in onderstaande video.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.