Cees uit zijn woede opeens. ~ Utopia Gekte

8/14/2015

Cees uit zijn woede opeens.

Cees mag niet in discussie gaan?

Wat de aanleiding precies is weten we nog even niet, maar dat Cees boos is is een feit! ''Ik word hier behandeld als een snotjongen. Echt niet normaal'', moppert hij meerdere keren achter elkaar. Cees zegt er helemaal klaar mee te zijn en het helemaal gehad te hebben. ''Jongens gefeliciteerd, jullie hebben gewonnen'', zegt Cees cynisch en boos. Cees zijn grens is bereikt, en terecht. Hij is ook kwaad omdat hij voor schut wordt gezet waar gasten bij zijn die dat op kunnen pikken.

Ivan adviseert Cees om zich sterk te houden, maar dat doet hij naar eigen zeggen al vijf weken. Zelfs Nicole is er helemaal stil van en dat gebeurt niet vaak. Stefanie moet ondertussen lachen, wellicht van de zenuwen of zou ze het echt komisch vinden? Ivan doet wel een poging om de sfeer wat op te vrolijken en vraagt Cees of hij wat te drinken wilt. ''We hebben ook Radlr'', benadrukt Bas nog even.

Maar nee, Cees is nog lang niet klaar. ''Ze zuipen honderden euro's weg. Ik moet roken van mijn zakgeld en een ander kan zuipen van de pot! Godverdomme ze zuipen hier voor honderden euro's op en zitten tegen mij te zeiken of ik de vleeswaren wel of niet van mijn zakgeld heb betaald''.

Volgens Stefanie kan Cees ook gewoon zuipen van de pot, maar hij drinkt niet. Nicole is blijkbaar degene die heeft geklaagd bij Cees. Dure ham schijnt teveel te zijn en mag niet van de pot, maar drank kan volgens Nicole wel gewoon gekocht worden. Ook toen de boodschappen bezorgd werden deze middag stond Nicole er als eerste bij om de sigaretten te pakken.

Cees gaat nog even door over hoeveel dure blikjes drank er doorheen zijn gegaan. Hij heeft alle blikjes geteld en weet precies te noemen hoeveel er nog over zijn. En dat zijn er niet veel... Nicole is er op een gegeven moment klaar mee en zegt dat Cees niet mag discussiëren. ''Ga je mij aanvallen?! Gewoon niet doen Cees, niet doen'', schreeuwt Nicole.

De twee krijgen een lange discussie en zelfs nu is er nog van alles gaande in Utopia. We zijn zo bij je terug met een vervolg! Het vervolg is inmiddels hier te lezen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.