Cees kan het niet loslaten ~ Utopia Gekte

8/28/2015

Cees kan het niet loslaten

Iedereen mag/moet proeven wat Cees gemaakt heeft

Terwijl Naomi een zakelijke afspraak heeft met Omar, zijn twee andere dames heel ergens anders mee bezig. Gina en Gabriëlle zijn namelijk lekker ijs aan het eten in de horeca keuken. Cees komt ondertussen vertellen over zijn ontzettend gezonde salade, waar ook meloen in zit, en GEEN mayonaise. Maar de dames lijken meer interesse te hebben in het ijs en nemen daar dus ook nog maar snel wat hapjes van. Even later vraagt Gina Mark om hulp om haar weg te halen bij al het lekkers. Ze liet zich even gaan, terwijl het echt haar bedoeling was om maar een paar hapjes te nemen. Nicole, Ivan en Benjamin zitten in de lounge achter de loods ondertussen te brainstormen over nieuwe ideeën. Nicole laat weten dat ze met de kerst misschien wel een diner wil organiseren voor daklozen.

Bas is om twaalf uur Duck en Face aan het voeren bij de vijver. Ze hebben het daar goed naar hun zin en zwemmen heen en weer door de vijver om de stukjes voer te pakken. Ondertussen heeft Cees weer een nieuw ''slachtoffer'' gevonden. Dit keer probeert hij Naomi zover te krijgen om van zijn sla te proeven. Weer vertelt hij hoe gezond het is, wat er allemaal in zit. Er zit meloen in, en GEEN mayonaise. Naomi lijkt wel interesse te hebben, maar niet op dat moment, als ze wil pakt ze straks wel een beetje. Zodra het begint te regenen gaan Gabriëlle en Cees snel naar buiten om de was van de waslijn af te halen. Als het regent zal het natuurlijk nooit droog worden. Als ze de was naar binnen hebben gehaald zorgt Gabriëlle er voor dat het in de droger gestopt wordt. Cees gaat maar weer aan de slag in de keuken. Hij had gezegd een paar stappen terug te nemen en afstand te nemen van de keuken, maar is er alsnog regelmatig te vinden. We zien hem schoonmaken en mopperen op mede bewoners. Dit is niet goed, dat is niet goed. Blablabla. Bjorn en Ivan zijn op dat moment met hele andere dingen bezig. Zij zijn samen buiten de kraamindeling aan het doen voor de markt die zondag weer plaats zal vinden. En verrassend genoeg gaat de samenwerking prima dit keer.

Als we weer een blik op de andere stream nemen zien we dat Cees nog steeds in de keuken bezig is. Cees heeft kaneel slagroom gemaakt en wil dat Mark het proeft. Mark laat zich overhalen en vindt het eigenlijk wel lekker. Cees vertelt dat hij zo ook nog een Betty Brown gaat maken. Dan hebben ze vanavond als dessert Betty Brown met kaneel slagroom en ijs van de ijsboer. ''Is dat verwennen? Ja dat is verwennerij'', laat Cees weten. Naomi is ondertussen al weer lekker aan het schoonmaken. Met muziek in haar oren is ze al dansend de loodsvloer en de slaapkamers aan het dweilen. Het oud papier wordt ook weer opgehaald en Nicole merkt op dat een tattoo afspraak van morgen niet door gaat. ''Dat scheelt''. Al met al een druk begin van de dag.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.